Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı

Türk milliyetçiliğinin en önemli isimlerinden şair ve öğretmen Hüseyin Nihal Atsız'ın mezarına çirkin bir saldırı gerçekleşti. Atsız'ın Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan kabrindeki bozkurt rölyefi kırıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türk milliyetçiliğin en önemli isimlerinden olan Hüseyin Nihal Atsız’ın mezarının saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı

Pazar günü ihbar üzerine Karacaahmet Mezarlığı’nda giden polisler Türkçülüğün sembolü Atsız’ın mezarında bulunan bozkurt rölyefinin kırıldığını tespit ettiler.

Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı - Resim : 2

MEZAR SALDIRGANLARI ARANIYOR

Emniyet yetkilileri Türk tarihçiliği ve edebiyatına yaptığı katkılarla bulunan ve Türk milliyetçiliğinin en önemli isimlerinden biri olan Nihal Atsız’ın mezarına saldıranların arandığını belirtti.

Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı - Resim : 3

Yetkililer, MOBESE ile mezarlıkta bulunan güvenlik kamerası görüntülerinden saldırganların tespit edilmeye çalışıldığını ifade ettiler.

Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı - Resim : 4

GİZLİ BİR EL GERGİNLİK İSTİYOR!

Türk Milliyetçiliğinin en önemli düşürü Hüseyin Nihat Atsız üzerinden,yeni iç karışıklıkların yaşatılmak istendiğini belirten yetkililer dikkatli olunması gerektiğini söylediler.

Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı - Resim : 5

Yetkililer Atısz'ın yapılan saldırının tamamen provokasyon olduğunu ve suçluların kısa sürede yakalanacağını kaydettiler.

Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı - Resim : 6

Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı - Resim : 7

Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı ile ilgili etiketler Saldırı nihat atsız mezar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.