Nicolo Zaniolo bu kez boş geçti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında perde Konya'da açıldı. 14 maç üst üste kazanarak Konyaspor karşısına çıkan Galatasaray, Ekim ayından sonra ilk kez puan kaybetti. Lider Galatasaray, geçen haftaki Hatayspor'a karşı alınan hükmen galibiyet dışında son 9 maçında galip gelemeyen Konyaspor'a 2-1 kaybetti. Aslan'da hazırlık maçlarında ve Kasımpaşa karşısında fileleri havalandıran Nicolo Zaniolo, Konyaspor karşılaşmasını boş geçti.

Cimbom'un İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, gelir gelmez oynadığı 2 hazırlık maçında da golünü atmıştı. Zaniolo, geçen hafta ise Kasımpaşa karşısında sonradan oyuna girip ağları sarsarak galibiyeti getirmişti.

Okan Buruk, 23 yaşındaki öğrencisini Konyaspor mücadelesinde de 56. dakikada oyuna soktu. Zaniolo, zaman zaman etkili oldu, çektiği harika bir şutu Sehic güçlükle kornere çeldi.

Ancak fiziken tam olarak hazır gözükmeyen yıldız futbolcu, 11 ikili mücadelenin 8'ini kaybetti, rakiplerine 5 kez faul yaptı. Fanatik'in derlediği bilgilere göre; Zaniolo sarı-kırmızılılarda ilk kez bir maçı boş geçti.

Nicolo Zaniolo bu kez boş geçti ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.