Nico Brun ile 5 yıllık evliliğini sonlandıran Ceren Moray yeni bir aşka yelken açtı

2017 yılında Bodrum'da hayatını birleştirdiği Fransız Nico Brun ile geçtiğimiz Nisan ayında sessiz sedasız boşandığı ortaya çıkan 36 yaşındaki oyuncu Ceren Moray'ın yalnızlığı kısa sürdü. Önceki akşam Ceren Moray yeni sevgilisi Doğu Orcan ile kameralara yakalandı. Moray, yeni ilişkisiyle ilgili soruları “Çok yakın arkadaşım” diyerek geçiştirdi.

O Hayat Benim, Avlu, Öğretmen gibi yapımlardaki rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran ve son olarak final yapan Yalancılar ve Mumları adlı dizide hayat verdiği Elif karakteriyle izleyici karşısına çıkan 36 yaşındaki oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz ay 5 yıllık evliliğini sonlanırmıştı. Ünlü oyuncu kalbini yeni bir aşka açtı. Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Ceren Moray, Play Tuşu ajansının kurucuları arasında yer alan, aynı zamanda DJ’lik de yapan Doğu Orcan’la aşk yaşıyor.

Ceren Moray’ın yeni sevgilisi, birlikte gittikleri mekân çıkışı görüntülenince panikledi, muhabirlere “Ben burada çalışıyorum, akşama kadar soğan doğruyorum” dedi. Gizemli sevgilinin DJ’lik de yapan ajans sahibi Doğu Orcan olduğu öğrenildi.

Nico Brun ile 5 yıllık evliliğini sonlandıran Ceren Moray yeni bir aşka yelken açtı

'YAKIN ARKADAŞIM'


İkili ilk kez önceki gece Cihangir’deki Emily’s adlı mekândan çıkarken görüntülendi. Taksi bekledikleri sırada objektifleri fark edince panikleyen sevgililer mekâna geri döndü. 1 saat sonra içeriden tek başına çıkan Ceren Moray, yeni ilişkisiyle ilgili soruları “Çok yakın arkadaşım” diyerek geçiştirdi.

'AKŞAMA KADAR SOĞAN DOĞRUYORUM'

Moray’dan 10 dakika kadar sonra mekândan ayrılan Doğu Orcan ise açıklamasıyla güldürdü: “Ben burada çalışıyorum. Sabahtan akşama kadar soğan, sarımsak ve pırasa doğruyorum. Ceren’le alakam yok!”

Nico Brun ile 5 yıllık evliliğini sonlandıran Ceren Moray yeni bir aşka yelken açtı ile ilgili etiketler Ceren Moray Doğu Orcan Nico Brun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.