Bendtner ortalığı karıştırdı: Kyle Walker genç bir kıza tecavüz etti

Futbol yaşantısını geçtiğimiz sezon noktalayan eski Arsenalli Nicklas Bendtner, çıkardığı yeni kitabında birbirinden ilginç iddialarda bulundu. Danimarkalı futbolcu, İngiltere Milli Takım oyuncusu Kyle Walker'ın bir genç kıza tecavüz ettiğini öne sürdü.

Aktif futbol yaşantısına geçtiğimiz sezon noktayı koyan Nicklas Bendtner, çıkardığı yeni kitabında, futbol dünyasındaki ünlü oyuncularla ilgili birbirinden ilginç iddialarda bulundu. Bendtner, Kyle Walker'ın bir genç kıza tecavüz ettiğini öne sürdü.

HAYAT KADINI İTİRAFI

Genç yaşta profesyonel kariyerini noktalayan Danimarkalı oyuncu, yeni kitabını satışa çıkardı. Futbol hayatı boyunca skandal olaylarla gündeme gelen Bendtner, kitabında yaptığı hayat kadınları itirafıyla büyük ses getirdi.

Kitabında İngiliz oyuncu Wayne Rooney hakkında bir sayfa ayıran Nicklas Bendtner, 34 yaşındaki futbolcunun kariyeri boyunca maçlardan önce hayat kadınlarıyla birlikte olduğunu iddia etti.

''BU TÜR OLAYLAR HEMEN HER GÜN YAŞANIYOR''

Nicklas Bendtner'in bir başka iddiası ise, Manchester City forması giyen oyuncu Kyle Walker'ın genç bir kıza tecavüz ettiği iddiası oldu.

Futbolcular arasında hayat kadınlarıyla en çok ilişkiye giren futbolculardan biri olduğunu itiraf eden Nicklas Bendter, Kyle Walker için, "Sadece pantolonları indirilmişken suçüstü yakalandılar. İnanın bana, özellikle İngiltere'de ve dünyanın her yerinde bu tür olaylar hemen her gün yaşanıyor" sözleriyle ağızları açık bıraktı.

Bendtner ortalığı karıştırdı: Kyle Walker genç bir kıza tecavüz etti ile ilgili etiketler Tecavüz kitap Danimarka İngiltere Nicklas Bendtner Kyle Walker
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.