Nicki Minaj'a canlı yayında Kerimcan Durmaz şoku!

Dünyaca ünlü şarkıcı Nicki Minaj, sosyal medyada yaptığı canlı yayında Kerimcan Durmaz'ın yoğun mesajına maruz kalınca açıklama yapmak zorunda kaldı.

Yaptığı her hareketle olan internet fenomeni Kerimcan Durmaz bu kez de dünyaca ünlü şarkıcı Nicki Minaj'ın sosyal medya hesabındaki canlı yayınını yorum yağmuruna tutarak bir anda Nicki Minaj ve diğer takipçilerin odak noktası oldu.

Canlı yayına katılan diğer takipçiler ve Nicki Minaj Kerimcan'ın yorumlarına anlam veremeyerek kısa bir süre sohbet konusu oldu.

 KONUDAN ALAKASIZ ŞEYLER YAZINCA DİKKAT ÇEKTİ

Kerimcan Durmaz, Nicki Minaj'ın canlı yayınında konuyla ilgisi olmayan şeyler yazarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü fenomen, daha sonra da Nicki Minaj'a "Selam, hayranlarım bana senin canlı yayınından ayrıldıktan sonra benden bahsettiğini söyledi. Ne dedin?" diye mesaj attı.

Nicki Minaj'a canlı yayında Kerimcan Durmaz şoku!
NİCKİ MİNAJ MESAJINI GÖRÜNCE MUTLULUĞUNU TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Milyonları peşinden sürükleyen şarkıcı Nicki Minaj'ın mesajına görüldü bildirimi atmasına çok sevinen Kerimcan, sosyal medya hesabından yaşadığı olayı takipçileriyle paylaştı.

Nicki Minaj'a canlı yayında Kerimcan Durmaz şoku! - Resim : 2

Nicki Minaj'a canlı yayında Kerimcan Durmaz şoku! ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz Nicki Minaj troll
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.