Nicki Minaj ve Kim Kardashian'ın menajeri Angela Kukawski'nin korkunç ölümü

Kariyer hayatı boyunca Nicki Minaj, Kim Kardashian, Offset ve Tupac Shakur dahil olmak üzere birçok dünyaca ünlü ismin işleriyle ilgilenen, beş çocuk annesi olan menajer Angela Kukawski cinayete kurban gitti.

Çalıştıkları arasında dünyaca ünlü şarkıcı Nicki Minaj ve reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın da bulunduğu ünlü menejer Angela Kukawski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü.


CANSIZ BEDENİ ARBASINDA BULUNDU

Magazin basınında yer alan haberlere göre, 55 yaşındaki Angela Kukawski, 23 Aralık'ta, Los Angeles'ın kuzeybatısındaki Simi Vadisi'nde, arabasında öldürülmüş olarak bulundu.


ERKEK ARKADAŞI SUÇLAMALAR KARŞISINDA SESSİZ KALDI

Yetkililer, Angela Kukawski'nin erkek arkadaşı, 49 yaşındaki Jason Barker'ın olayla ilgili gözaltına alındığını ve Çarşamba günü cinayetle suçlandığını söyledi. Yetkililer, dedektiflerin Barker'ın Kukawski'yi Los Angeles'ın Sherman Oaks bölgesindeki evlerinde öldürdüğünü, daha sonra arabayla Simi Vadisi'ne götürerek öylece terk ettiğini söylediler. Barker, herhangi bir savunma yapmadı veya suçlamalara yanıt vermedi.

Magazin Variety ve The Hollywood Reporter'a göre Kukawski, Boulevard Management firması için çalıştı ve kariyeri boyunca Nicki Minaj, Kim Kardashian, Offset ve Tupac Shakur dahil olmak üzere birçok yüksek profilli müşteriyle ilgilendi.

Nicki Minaj ve Kim Kardashian'ın menajeri Angela Kukawski'nin korkunç ölümü

Boulevard Management'tan Todd Bozick yaptığı açıklamada, "Meslektaşımız Angie Kukawski'nin kaybından dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Angie kibar, harika bir insandı ve onu tanıyan herkes onu çok özleyecek" dedi.

 

Nicki Minaj ve Kim Kardashian'ın menajeri Angela Kukawski'nin korkunç ölümü ile ilgili etiketler Nicki Minaj Kim Kardashian Angela Kukawski
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.