Neymar'ın Barcelona transferine koronavirüs engeli

Paris Saint-Germain'den Barcelona'ya döneceği konuşulan Neymar, corona virüs engeline takıldı. Bir süredir Paris Saint-Germain'den Barcelona'ya transfer olacağı konuşulan Neymar için Katalan devinden kötü haber geldi.

Bir süredir Paris Saint-Germain'den Barcelona'ya transfer olacağı konuşulan Neymar için Katalan devinden kötü haber var. Catalunya Radio'ya göre Barcelona, koronavirüs salgını nedeniyle ortaya çıkacak ekonomik sıkıntılar nedeniyle Neymar transferini düşünmüyor.

Neymar'ın Barcelona transferine koronavirüs engeli

Yüksek maliyeti nedeniyle Neymar'ı liste dışı bırakan Barcelona hücum bölgesine takviye arayışını da sürdürüyor. Barcelona, hücum transferi için Inter'in Arjantinli yıldızı Lautaro Martinez ile ilgileniyor.

Üç sezondur PSG forması giyen 28 yaşındaki Neymar, 2017 yazında 222 milyon euro'luk fesih bedeli ödenerek Barcelona'dan Fransız ekibine transfer olmuştu. Neymar dünyanın en pahalı transferi

Neymar'ın Barcelona transferine koronavirüs engeli ile ilgili etiketler Barcelona Neymar PSG
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.