Neymar'dan Türk filmi önerisi! "Çocuklar gibi ağladım"

Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar, corona virüsü için evinden dışarı çıkmayanlardan. Herkes gibi evinden film izleyerek zamanını geçiren Neymar'dan, takipçilerine öneri geldi. Neymar, takipçilerine 7. Koğuştaki Mucize filmini önerdi...

Fransa Lig 1 devi Paris Saint Germain forması terleten Brezilyalı süperstar Neymar'dan olay yaratacak bir paylaşım geldi...

Neymar'dan Türk filmi önerisi! "Çocuklar gibi ağladım"

Corona virüsü tüm dünyayı etkisi altına alırken, birçok ligin ertelenmesine sebebiyet vermişti. Ertelenen liglerden biri de Fransa Ligi olurken, PSG'nin süperstarı Neymar, evde yaptığı aktviteleri hayranlarıyla paylaşarak keyifli dakikalar geçiriyordu.

Dünyaca ünlü film ve dizi paylaşım portalında yayınlanan "7. Koğuştaki Mucize" filmi, bu platformda izleyicilere sunulan tercihler arasında yer almıştı.

Neymar, başrolünü Aras Bulut İynemli'nin oynadığı 7. Koğuştaki Mucize filmini izlediğini ve bir çocuk gibi ağladığını itiraf etti.

İşte Neymar'ın o paylaşımı;

Neymar'dan Türk filmi önerisi! "Çocuklar gibi ağladım" - Resim : 2

Neymar'dan Türk filmi önerisi! "Çocuklar gibi ağladım" ile ilgili etiketler Neymar PSG
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.