Neymar'a büyük şok! Cinsel saldırı iddiası sponsorluk anlaşmasını bitirdi

Amerikalı spor giyim markası Nike, cinsel saldırı soruşturmasında işbirliği yapmadığı gerekçesiyle Brezilyalı futbolcu Neymar ile çalışmayı bıraktığını açıkladı.

ABD merkezli spor giyim devi Nike, bir çalışanına cinsel saldırı iddiası nedeniyle Neymar ile çalışmayı bıraktığını açıkladı.


SPONSORLUĞUN TİCARİ NEDENLERLE BİTTİĞİNİ AÇIKLADI

Brezilyalı yıldız hakkında iddia edilen soruşturma 2016 yılında açıldı. Paris Saint Germain forması giyen Neymar'ın bir sözcüsü, cinsel saldırıyı reddetti ve Nike ile olan sponsorluğun ticari nedenlerle sona erdiğini açıkladı.

NİKE'TAN AÇIKLAMA

Nike'tan yapılan açıklamada, "Kesin kanıtlar olmadan Neymar'ı suçlamanın doğru olmayacağını" ancak ünlü futbolcu soruşturma sırasında Nike yetkilileriyle "iyi niyetli bir şekilde iş birliği yapmadığı, bu yüzden de çalışmaya son verdiklerini" belirtti.

Nike, "Çalışanın gizliliğine sadık kalmaya duymaya devam ediyoruz ve onun için uzun, zor bir süreç olduğunun da bilincindeyiz" dedi.

Neymar'a büyük şok! Cinsel saldırı iddiası sponsorluk anlaşmasını bitirdi

Neymar’ın Nike firmasıyla 11 yıl için 105 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması bulunuyordu.

 

Neymar'a büyük şok! Cinsel saldırı iddiası sponsorluk anlaşmasını bitirdi ile ilgili etiketler Neymar cinsel saldırı Paris Saint-Germain nike sponsorluk anlaşması
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.