Neymar'ın 500 kişilik korona partisine soruşturma

Neymar'ın yılbaşında 5 günlük parti verdiği iddiası büyük tepki çekmiş koronavirüs döneminde büyük sorumsuzluk olarak nitelendirilmişti. Yıldız futbolcu konuyu yalanlasa da mankenlerin Instagram paylaşımları ortada... Brezilya hükümeti konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar'ın pandemi döneminde Rio de Janerio'da 5 gün süren parti verdiği iddialarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Rio savcısı yaptığı açıklamada, "Neymar tarafından düzenlenen partiyle ilgili olarak basının ifşa ettiği bilgilere dayanarak çok sayıda şikayet" aldıktan sonra soruşturma açtığını duyurdu. Neymar'dan lüks konutta yapılan organizasyon ve alınan pandemi önlemleriyle ilgili acil bilgi vermesi istendi. Brezilyalı yıldızın avukatı bir açıklama yaparak parti iddialarını kesin olarak yalanlasa davetlilerin sosyal medya paylaşımları öyle demiyor.

Neymar'ın 500 kişilik korona partisine soruşturma

Model Michelle Nevius fotoğrafına "10 yıl sonra yeniden Brezilya'ya döndüm" yazdı. Yine sahilden fotoğraf paylaşan model Jessica Bartlett Rio'yu konum olarak gösterdi.

Brezilyalı ünlü manken Kiki Passo da Rio'daki sahilden diğer modellerle fotoğraf paylaştı. Ünlü fenomen Ana Liz Bittencourt ise bileğinde partiye giriş için takılan bileklik yine Rio'dan fotoğraf paylaştı.

Neymar'ın 500 kişilik korona partisine soruşturma - Resim : 2

Neymar'ın 500 kişilik korona partisine soruşturma ile ilgili etiketler Neymar PSG Brezilya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.