Neymar fenomen Ronaldo'yu geçti

PSG'nin Brezilyalı süper yıldızı Neymar, milli formayla attığı gol sayısını 64'e yükselterek Ronaldo'yu geride bıraktı. 28 yaşındaki forvet şimdi de 77 gollü Brezilya efsanesi Pele'nin rekoruna göz dikti. Teknik direktör Tite'ye göre rekorun kırılması mümkün...

Brezilya'nın süper yıldızı Neymar, milli formayla attığı gol sayısını 64'e yükselterek "Fenomen" Ronaldo'yu geride bıraktı. Sambacılar'ın Peru'yu 4-2 mağlup ettiği 2022 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri maçında üç gol birden atan 28 yaşındaki forvet, Brezilya Milli Takımı'nda en çok gol atan isimler listesinde Pele'nin ardından 2. sıraya yükseldi.

PELE'Yİ GEÇEBİLİR

İlk kez 2010'da sırtına geçirdiği Brezilya formasını 103. kez giyen Neymar, 62 gollü Ronaldo'yu geçerken, 77 gollü Pele'nin rekoruna göz dikmiş durumda. PSG'nin süper yıldızı Peru maçının ardından Brezilya Teknik Direktörü Tite'den de büyük övgü aldı. Neymar'ın Pele'yi geçebileceğini belirten Tite, "İki ismi karşılaştırmak pek adil olmaz. Neymar daha da olgunlaşıyor ve daha iyiye gidiyor. Ne zaman ne yapacağını kestiremezsiniz. Tıpkı bir ok ve yay gibi..."  yorumunda bulundu.

Pele, Neymar'ın Santos'ta oynadığı dönemde genç yıldızın Messi'den daha iyi olduğunu iddia eden bir açıklama yaparak dikkatleri üzerine çekmişti!

Neymar fenomen Ronaldo'yu geçti ile ilgili etiketler Brezilya Neymar pele Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.