Neye uğradığını şaşırdı! Konseri sırasında Ece Seçkin'e hayranı cep telefonu fırlattı

Bursa'da konser veren popçu Ece Seçkin kendisini dinlemeye gelen bir hayranın sahneye cep telefonu fırlatmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Hayranının fırlattığı cep telefonu boynuna ve kulağına denk gelen Ece Seçkin duruma isyan etti. Ünlü popçu tepkisini sosyal medyadan dile getirdi: ''TikTok aşkı için sağ kulağımı delen arkadaşa sormak istiyorum, değer mi?''

Bursa'da sevenleriyle bir araya gelen ünlü popçu Ece Seçkin, bir hayranının cep telefonlu saldırısına uğradı. Konser sırasında sahneye fırlatılan cep telefonu Seçkin'in boyun ve kulağına isabet etti. Sırf TikTok'ta izleyici kazanabilmek için bu hareketi yapan izleyicisine sert çıkışan Ece Seçkin, şikayetçi olmadığını da ifade etti. 

KONSERİ DURDURDU

Seçkin, yaşadığı üzücü olay karşısında tepkisini sahnede ''Ne oluyor? Buna değer mi? Bu kadar adam burada eğleniyoruz, sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmeye değer mi iki tane TikTok videosu için?'' sözleriyle dile getirdi. Ece Seçkin kısa süreliğine konseri durdurdu ve daha sonra kaldığı yerden şarkılarını söylemeye devam etti.

Başına gelen olay karşısında oldukça sinirlenen Ece Seçkin'in cep telefonunu seyircilere geri vermek isterken yanlışlıkla mikrofonu verdiği görüldü.

Neye uğradığını şaşırdı! Konseri sırasında Ece Seçkin'e hayranı cep telefonu fırlattı


Gecenin sonunda konu ile ilgili Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Seçkin şu ifadeleri kullandı:

''Bu akşam o kadar güzel ve o kadar kalabalık bir konser yaşadık Gelen tüm Bursalılara minnettarım, ayaklarınıza sağlık. Bu kadar çok eğlendiğin için sahneye metrelerce uzaktan telefonunu fırlatan arkadaşım, mesajım sana... Değer mi?

Binlerce insanın eğlencesini, benim ve orkestramın, dansçılarımın konsantrasyonunu bozmak dışında bir şeye hizmet etti mi?

Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama TikTok uğruna gerçekten berbat bir akım başlatmış...

Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiçkimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan daha hızlı değil diye düşünüyorsunuz (bu maalesef doğru değil çünkü jandarma bana bu akşam tutanak tutturdu mesela.

Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı...

Ve biz ne olduğunu anlamaya çalışırken durdurduğumuz konserde polis kimlik tespiti için sahneye fırlattığınız telefonu çoktan almıştı bile.

Kimseden şikayetçi olmadım... Çünkü harika bir konserdi ve Bursa'yla buluşmaya değerdi... Ama binlerce insanı ve bizleri TikTok aşkı için bu duruma sokup sağ kulağımı delen arkadaşa tekrar sormak istiyorum... Değer mi?''

Neye uğradığını şaşırdı! Konseri sırasında Ece Seçkin'e hayranı cep telefonu fırlattı - Resim : 2

Neye uğradığını şaşırdı! Konseri sırasında Ece Seçkin'e hayranı cep telefonu fırlattı ile ilgili etiketler Ece Seçkin Konser Bursa sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.