Newcastle United transferlere başladı... İlk imza İngiliz sağ bek Kieran Tripper'den

Newcastle United, Kieran Trippier transferini açıkladı... Suudi Arabistan kaynaklı şirketlerden oluşan konsorsiyum tarafından satın alındıktan sonra ilk transferini gerçekleştiren Premier League ekibi, 31 yaşındaki İngiliz sağ bek Trippier ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Newcastle United, La Liga şampiyonu Atletico Madrid'in İngiliz sağ beki Kieran Trippier'ı 15 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı.

Suudi Arabistan kaynaklı şirketlerden oluşan konsorsiyum tarafından satın alındıktan sonra ilk transferini gerçekleştiren Premier League ekibi, 31 yaşındaki İngiliz sağ bek Trippier ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kariyerinde Barnsley, Burnley ve Tottenham'da oynayan Trippier, 2019 yazında 22 milyon euro bonservisle Atletico Madrid'e transfer olmuştu. İngiliz yıldız Atletico Madrid formasıyla bu sezon 18 maça çıktı. 

Newcastle United Menajeri Eddie Howe, transferin açıklanmasının ardından kulübün sitesine şunları söyledi:

"Transferi bitirdiğimiz için çok memnunuz. O, Burnley'den çok iyi tanıdığım bir oyuncu. Sahada ve saha dışına takıma çok şey katacağını biliyorum. Kazanma zihniyetine sahip ve başarılı olmak için çok istekli."

"Sahada çok iyi hücum edecek olağanüstü bir teknik oyuncumuz olduğunu düşünüyorum. Topla oynamamıza bir miktar sakinlik getirecek ve aynı zamanda en iyi savunmacı."

YERİNİ ZEKİ ÇELİK DOLDURABİLİR 

Diego Simeone yönetimindeki İspanyol devi, sağ beke milli futbolcu Zeki Çelik'i transfer etmek istiyor.

Premier League'de bu sezon bekleneni veremeyen Newcastle United, 19 maç elde ettiği 11 puanla 19. sırada yer aldı.

Ligin kalan bölümünde kümede kalma savaşı verecek olan "Saksağanlar"ın Barcelona'dan Philip Coutinho ile de ilgilendiği yazılıyor.

Newcastle United bu yaz Arsenal'in 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Joe Willock için 30 milyon euro ödemişti.

Newcastle United transferlere başladı... İlk imza İngiliz sağ bek Kieran Tripper'den ile ilgili etiketler Newcastle United Atletico Madrid premier league Keiran Trippier
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.