Cenk Tosun Newcastle United maçıyla geri döndü

Everton forması giyen milli golcü Cenk Tosun, Newcastle United maçıyla sahalara geri döndü. 69'da oyuna giren Cenk, mağlubiyete engel olamadı. Carlo Ancelotti yönetiminde sezona 4'te 4'le başlayan "Maviler" üst üste 2. yenilgisini aldı.

Milli golcü Cenk Tosun, uzun bir aradan sonra Everton formasıyla sahalara döndü. "Maviler"in Premier League'in 7. haftasında Newcastle United'a konuk olduğu ve 2-1 mağup olduğu maçta Cenk Tosun, 69. dakikada Niels Nkounkou'nun yerine oyuna girdi.

Newcastle United, yeni transferlerinden Callum Wilson'ın 56 (penaltı) ve 84'te attığı gollerle 2-1 galip geldi. Everton'un tek golünü ise Dominic Calvert-Lewin kaydetti. İngiliz golcü bu sezon Premier League'deki gol sayısını 8'e yükseltti.

Sezona 4'te 4'le başlayan Carlo Ancelotti'nin Everton'ı 13 puanda kalırken, Newcastle puanını 11'e yükseltti. 

SOUTHAMPTON'DAN ŞOV

Günün gol düellosuna sahne olan diğer karşılaşmasında ise Southampton, Jannik Vestergaard, James Ward-Prowse (2) ve Danny Ings'in ağları sarsmasıyla deplasmanda Aston Villa'yı 4-3 mağlup etti. Kırmızı-Beyazlılar 0-4 öndeyken skor uzatma dakikalarında 3-4'e geldi. Kaptan Ward-Prowse golleri frikikten attı. 

Bu sonucun ardından Southampton puanını 13'e çıkarırken, Aston Villa'nın ise 12 puanı bulunuyor.

 

Cenk Tosun Newcastle United maçıyla geri döndü ile ilgili etiketler Cenk Tosun Everton premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.