New York'taki saldırıda, saldırganın silahı tutukluk yapmış!

Bugün New York'un ünlü Brooklyn bölgesindeki bir metroda gerçekleşen silahlı saldırının ardından dikkat çekici son dakika detayları gelmeye devam ediyor. Saldırganın kaçarken arkasında bıraktığı çanta bulundu, içinden dikkat çekici şeyler çıktı. Saldırganın silahının saldırı sırasında tutukluk yaptığı ortaya çıktı, zira polisler, saldırıda kullanılan silahı 'tutukluk yapmış şekilde' buldu. Ayrıca saldırganın bir U-Haul minibüsü ile kaçmakta olduğu şüphesi polis tarafından dillendirildi.

New York'ta gerçekleşen metro saldırısının ardından olay yerinde, içi sis bombaları ve havai fişeklerle dolu bir çanta da dahil olmak üzere rahatsız edici şeyler bulundu.

İLGİNÇ DETAYLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Dakikalar önce elde edilen bir anlık görüntü, saldırganın plastik taşıma çantasının sis bombaları, "sismik dalga" yaratan havai fişekler ve 25 atışlık bir havai fişek demeti ile doldurulduğunu gösteriyor.

New York'taki saldırıda, saldırganın silahı tutukluk yapmış!

Patlayıcılar, torbaya gevşek bir şekilde yerleştirilmiş ve birbirine kaynaşmamış ve patlamaya hazır değil gibi görünüyor.

The Post tarafından elde edilen bir fotoğraf, metro saldırısının ardından saldırganın keşfedilen eşyalarını gözler önüne serdi.

Kaynaklar Amerikan basınına verdiği demeçte, polisin havai fişekler, 'tutukluk yapmış' bir Glock tabancas, bir balta, bir kutu biber gazı, iki gaz bidonu bulduğunu aktardı.

Dedektifler en azından silahın kendisinin kesinlikle suçluya ait olduğuna inanıyor.

NY PLAKALI OLMAYAN BİR U-HAUL MİNİBÜSÜ ARANIYOR

Polisler, insanlardan plakası New York eyaletine ait olmayan bir U-Haul minibüsünü aramaları istedi ve dikkatli olmalarını da ekledi.

Bir saati aşkın süredir Brooklyn metro saldırganı için insan avı devam ederken, NYPD şehir çapında eyalet dışı plakalı bir U-Haul minibüsü arıyor.

New York'taki saldırıda, saldırganın silahı tutukluk yapmış! - Resim : 2

ARİZONA PLAKALI OLABİLİR

Polislere, öğleden sonra 2'den hemen sonra gönderilen bir emre göre, Arizona plakalı kiralık kamyoneti aramaları ve beş ilçeden herhangi birinde herhangi bir U-Haul minibüsünü nerede gördüklerine dikkat etmeleri emredildi. 

SALDIRGANIN TABANCASI, SALDIRI SIRASINDA 'TUTUKLUK' YAPTI

Güvenlik güçleri, verdikleri demeçte, saldırganın Glock tabancasının saldırı sırasında sıkışarak tutukluk yaptığını ve bunun daha büyük bir katliama engel olduğunu aktardı, "Onlarca daha fazla insan yaralanır veya üstelik daha ağır şekilde yaralanırdı."

ÜST ÜSTE TUHAF GELİŞMELER: İSTASYONDAKİ KAMERALAR O ANDA 'ÇALIŞMIYORDU'

New York'un Brooklyn bölgesinde bir metro istasyonundaki saldırıya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Adams, önemli bir güvenlik zafiyetine dikkati çekti.

WCBS Radio 880 AM yayınına bağlanan Adams, olay yerini gösteren kameraların çalışmadığı için Brooklyn-Manhattan hattında çalışan N trenindeki saldırının kayıtlarının elde edilemediğini belirtti.

Adams, metro işletmesinden sorumlu MTA'dan kamera arızası raporlarıyla ilgili ayrıntıları netleştirmeye çalıştığını ifade etti.

 

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

New York'taki saldırıda, saldırganın silahı tutukluk yapmış! ile ilgili etiketler New York Saldırı silah metro çanta tutukluk patlayıcı brooklyn
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.