Nevşin Mengü'ye hakaret eden Kerep Kahramantekin kimdir?

Sunucu Nevşin Mengü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bu elemanın bir ailesi vb var mı? Sürekli stalk ediyor, rahatsızlık veriyor. Kimin yakınıysa sahip çıkabilir mi?” diyerek bir kişinin fotoğrafını yayınlamıştı. Bu paylaşımın altına skandal bir yorum yapan Kerep Kahramantekin kimdir? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Konuyla ilgili Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ'dan açıklama geldi. Oda Tv'de yer alan habere göre Karadağ, konunun kamuoyuna yansımasının ardından Kerep Kahramantekin’i parti binasına çağırdığını ve istifa etmesini istediğini söyledi. Nevşin Mengü'nün paylaşımın altına yorum yapan Kerep Kahramantekin kimdir? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

KEREP_KAHRAMANTEKAN

NE OLMUŞTU?

AK Parti Çorum İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ, gazeteci Nevşin Mengü ile yaşadığı diyalogdan dolayı AK Parti üyesi Kerep Kahramantekin’in istifasının istendiğini açıkladı. Karadağ, istifa kararı alınmaması halinde Kahramantekin'in partiden ihraç edileceğini söyledi.

Sunucu Nevşin Mengü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bu elemanın bir ailesi vb var mı? Sürekli stalk ediyor, rahatsızlık veriyor. Kimin yakınıysa sahip çıkabilir mi?” diyerek bir kişinin fotoğrafını yayınlamıştı.

Konuyla ilgili Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ'dan açıklama geldi. Oda Tv'de yer alan habere göre Karadağ, konunun kamuoyuna yansımasının ardından Kerep Kahramantekin’i parti binasına çağırdığını ve istifa etmesini istediğini söyledi. Karadağ, istifa etmemesi halinde de Kahramantekin'in bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında ihracı yönünde karar alacaklarını vurguladı. Karadağ, gazeteci Nevşin Mengü’den de özür diledi.

nevin_mengA

NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

Nevşin Mengü’nün babası politikacı Şahin Mengü’dür. Sunucu ve gazeteci Nevşin Mengü 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Nevşin Mengü baba tarafından aslen Kastamonu İnebolu’ludur. İlköğretimini Ankarada, Ortaöğretimini Ted Ankara Koleji’nde, Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde ve Yüksek Lisan eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

2005 senesinde Kanaltürk Televizyon kanalında tv hayatına adım atan Nevşin Mengü yine bu kanalda ilk olarak Kadınlar Kulübü programının sunuculuğunu gerçekleştirmiştir.

Bir yıl sonra Habertürk'de muhabirliğe başlayan Mengü, One Ajans tarafından gelen Tahran muhabirliği teklifi üzerine bu kanaldaki görevini bırakır, 1,5 yıl Ajansın Tahran temsilciliği yapar. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans'ta bir süre görev alan sunucu, altı ay Hürriyet Gazetesi'nde de çalışmıştır.

CNN Türk kanalında editörlük ve sunuculuk yapmaktadır. Mengü; Temmuz 2011'de mensubu bulunduğu medya grubu DYH'in bünyesindeki Kanal D'nin ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand'ın sağlık sorunları nedeniyle yayın yapamaması sonucu aynı gün içinde iki farklı televizyon kanalında ana haber bülteni sunarak televizyonculuk tarihine geçmiştir.

DW TÜRKÇE'DE

CNN Türk ile yollarını ayıran Nevşin Mengü, DW Türkçe'de program yapacak. Her Salı DW Türkçe'de yayınlanacak olan "Nevşin Mengü ile Bire Bir" ile programının ilk konuğu eski diplomat ve milletvekili Onur Öymen oldu.

Mengü ilk programının başlangıcında "Soruyu soruyoruz yanıtını alıyoruz, lafı dolandırmak yok, laf kalabalığı yok, soruya alakasız cevap vermek yok: Birebir"dedi. Mengü programına davet ettiği konuklarına gündeme dair sorular soracak.

Nevşin Mengü'ye hakaret eden Kerep Kahramantekin kimdir? ile ilgili etiketler Nevşin Mengü kerep kahramantekin kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.