Nevşin Mengü'den sabah namazı duyarı

Gazeteci Nevşin Mengü, Osman Nuri Kabaktepe'nin konuk olduğu ClubHouse yayınını değerlendirirken muhafazakarların geç saatlere kadar yayın yapmasını eleştirdi. 'Sabah namazı kılmıyorlar mı?' diye soran Mengü'ye, o yayının moderatörleri arasında olan gazeteci Ersin Çelik'ten yanıt geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe geçtiğimiz günlerde ClubHouse üzerinden gençlerle buluştu ve gazeteciler Ersin Çelik, Sevda Dursun, Kenan Kıran ve Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur'un soruları yanıtladı.

Gece geç saatlerde gerçekleşen bu yayın gazeteci Nevşin Mengü'nün dikkatini çekti.

"SABAH NAMAZI KILMIYORLAR MI?"

YouTube kanalında konuyu ele alan Mengü, muhafazar kesimin nasıl geç saatlerde yayınlar yaptığını sorgulayıp "Sabah namazı kılmıyorlar mı?" dedi.

"Benim Kabaktepe'nin mesajından önce anlamadığım şey genellikle muhafazakar AK Partili gençler, arkadaşlar, gazeteciler, siyasilet falan hep geç saatlerde ClubHouse yayını açıyorlar. Gece ikilere üçlere kadar konuşuluyor. Konuşulmasın demiyorum, konuşulması güzel. Hatta oradaki dil de güzel. Yani insanlar saygılı bir şekilde konuşuyorlar. Benim anlamadığım bu siyasetçiler, gazeteciler... Sizin mesainiz yok mu arkadaş" ifadesini kullanan Mengü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Muhafazakar insanlar sabah namazına kalkmıyorlar mı? Kalkıyorlarsa ne yapıyorlar? Bir saat iki saat mi uyuyup tekrar kalkıyorlar? Öğlene kadar uyuyorlar mı? Bu nasıl siyaset oluyor. Siyasetçi sabah erkenden mesaiye başlar. Zor işler bunlar. Acayip bir enerji var millette. Ya da uyuyor demek ki öğlene kadar. Eğer o kadar uykusuz kalıyorlarsa da kalmasınlar. Sağlığa çok zararlı ölürler"

Nevşin Mengü'den sabah namazı duyarı

ERSİN ÇELİK'TEN YANIT: KALKABİLİYORUZ NEVŞİN HANIM

Kabaktepe'nin konuk olduğu Clubhouse odasının moderatörlerinden olan gazeteci Ersin Çelik ise Twitter üzerinden Mengü'ye yanıt verdi.

Çelik, "Nevşin Mengü, Osman Nuri Kabaktepe'nin misafir olduğu Cluphouse sohbetini kanalında değerlendirirken muhafazakarların geç saatlere kadar yayın yapmasını eleştirip "sabah namazı kılmıyorlar mı" diye sormuş. Saçma gelse de saat-namaz bağlantısı süper. Kalkabiliyoruz Nevşin hanım" paylaşımında bulundu.

Mengü ise "Uykusuzlukla çalışmak yormuyorsa sorun yok. 2-3 gibi bitiyor odalar; 4-5 saat uyku bayağı az" yanıtını verdi.

Nevşin Mengü'den sabah namazı duyarı ile ilgili etiketler Nevşin Mengü sabah namazı Clubhouse ersin çelik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.