Nevşin Mengü'den Murat Bardakçı'nın yazısına tepki var!

Murat Bardakçı'nın Hollanda'nın tavrına ilişkin olarak, ‘Gâvur, gâvurluğunu yapıyor!’ başlığıyla kaleme aldığı yazısına Nevşin Mengü'den tepki geldi.

Habertürk yazarlarından Murat Bardakçı, ‘Gâvur, gâvurluğunu yapıyor!’ başlıklı bir yazı kaleme aldı. Bardakçı’nın gündeminde Hollanda ile yaşanan diplomatik kriz vardı. Bardakçı, ‘Yazının başlığının fazla sert olduğunu düşünebilirsiniz ama meselenin aslı maalesef budur: Gâvur, gâvurluğunu yapıyor! Üstelik böyle yapmaları da yeni bir şey değil, asırlardan bu yana devam eden âdetleri!’ ifadesini kullandı.

Bardakçı’nın bu yazısına CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'den tepki geldi. Bardakçı’nın yazısını Twitter sayfasından paylaşan Mengü, ‘Şirazeyi kaçırmamak seviyeyi kaybetmemek lazım’ diye ekledi. Mengü'nün bu tepkisi, 'yazıyı okumadan yorum yapmış' değerlendirmelerine neden oldu.

Nevşin Mengü'den Murat Bardakçı'nın yazısına tepki var! ile ilgili etiketler Nevşin Mengü Murat Bardakçı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.