Nevşin Mengü'den 'Altılı Masa' itirafı: Altılı Masa kazandırmıyor

Altılı masada anlaşmazlığa dikkat çeken Gazeteci Nevşin Mengü, YouTube üzerinden yaptığı canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı.

CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü, adaylık konusu üzerinden birbirine düşen Altılı Masa'daki krize dikkat çekti. Kamuoyuna yansıyanların yüz katı bilgi aldığını söyleyen Mengü, "Aldığım kulis bilgisine göre Akşener bugünkü toplantıda Kılıçdaroğlu'na ‘Altılı Masa kazandırmıyor, kaybettiriyor. Biz bu şekilde yol yürümek istemiyoruz’ diyecek." dedi.

Gazeteci Nevşin Mengü, adaylık konusu üzerinden birbirine düşen Altılı Masa'daki krizleri söyledikleri için kendilerine yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi. Kamuoyuna yansıyanların yüz katı bilgi aldığını söyleyen Mengü, "Anlaşmazlıklar var derken mabadımdan uydurayım da heyecan olsun diye söylemiyorum" diye konuştu.

"SİYASİLERİN BİZE AKTARDIKLARI ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRME YAPIYORUZ"

Nevşin Mengü, yaptığı canlı yayında konuya ilişkin şunları söyledi:

"Şöyle söyleyeyim; çoğu siyasetçi arkadaş, sızmaması kaydıyla siz bilin de yazmayın diye size aktardıklarımızın 100 katını anlatıyorlar bize. Ben de altılı masada anlaşmazlıklar var derken mabadımdan uydurayım da heyecan olsun diye söylemiyorum. Biz işimiz gereği siyasilerle de siyaset yapıcılarla ve karar alıcılarla temas halindeyiz. Onların bize aktardıkları var, bunlar üzerinden değerlendirme yapıyoruz."

Nevşin Mengü'den 'Altılı Masa' itirafı: Altılı Masa kazandırmıyor ile ilgili etiketler Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.