Nevşin Mengü'den 6'lı masa iddiası: Yol ayrımına gelindi mi?

İYİ Parti lideri Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gizli görüşmesinin ardından Nevşin Mengü'den çok konuşulacak bir iddia geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener bugün bir araya gelecek. Gazeteci Nevşin Mengü, görüşme öncesi Youtube kanalında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

ALTILI MASADA 'YOL AYRIMI' İDDİASI

Mengü iddiasında, ''Meral Akşener bu akşam Kılıçdaroğlu ile yapacağı toplantıda "Sizin aday olmanız durumunda, biz ölçümler yaptırdık. İYİ Parti'nin oyu ciddi bir şekilde düşüyor. Biz kazanamazsak siz de kazanamazsınız. Başka bir strateji belirlememiz lazım. Masa kurulduğundan beri İYİ Parti'nin, Deva ve Gelecek Paretisi'nin oyları düşüşte. Altılı Masa kazandırmıyor, kaybettiriyor. Biz bu şekilde yol yürümek istemiyoruz." diyecek.'' ifadelerini kullandı.

ENGİN ALTAY, MENGÜ'NÜN PAYLAŞIMINI BEĞENDİ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Gazeteci Nevşin Mengü'nün paylaşımını beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

'YANLIŞLIKLA BEĞENDİM'

Engin Altay, kısa bir süre sonra tweeti yanlışlıkla beğendiğini açıkladı.

Altay, ''İlgili tweete yanlışlıkla beğenide bulunmuşum. Fark ettiğim anda düzelttim. Kamuoyunun bilgisine sunarım.'' dedi.

Nevşin Mengü'den 6'lı masa iddiası: Yol ayrımına gelindi mi? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Nevşin Mengü Engin Altay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.