Nevşin Mengü Twitter'dan duyurdu: Dönüyor mu?

CNN Türk’te bir süredir ekrana çıkartılmayan Nevşin Mengü'den haber var. CNN Türk’te ana haberi sunan Saynur Tezel, pazartesi akşamki sunuşu bitirdikten sonra, “Yarın Nevşin Mengü ile ana haberi izleyebilirsiniz” dedi. Nevşin Mengü de twitter'dan bir mesajla 'Dönüyorum' dedi...

CNN Türk’te canlı yayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı görüşmeyi değerlendiren Nevşin Mengü, “Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü. Erdoğan, Trump'ı Türkiye'ye davet etti, Trump ise arkasını dönüp gitti” ifadesini kullanmıştı.

nevsin3

Mengü'nün bu ifadeleri kamuoyunda rahatsızlık oluşturmuş ve CNN Türk yönetimi de Nevşin Mengü'yü ekrandan çekmek zorunda kalmıştı.

Yaşananlar sonrasında Nevşin Mengü'nün sosyal medya hesabından yaptığı, “Dönücem:) yakında görüşürüz” paylaşımı da dikkat çekmişti.

SAYNUR TEZEL'İN ANONSU MERAK UYANDIRDI

Konuyla ilgili CNN Türk’te ana haberi sunan Saynur Tezel pazartesi akşamki sunuşu bitirdikten sonra, “Yarın Nevşin Mengü ile ana haberi izleyebilirsiniz” dedi.

NEVŞİN MENGÜ'DEN MESAJ

Mengü'nün bu akşam ana haberde ekranda olup olmayacağı merakla beklenirken Mengü de dönüşünü takipçilerine Twitter'dan duyurdu:

NMTW

Nevşin Mengü Twitter'dan duyurdu: Dönüyor mu? ile ilgili etiketler Nevşin Mengü CNN Türk saynur tezel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.