Nevşin Mengü'nün pipili paylaşımı nedir? Kimdir?

Nevşin Mengü'nün "pipili" paylaşımı gündeme damga vurdu. Sosyal medyada ünlü sunucu Mengü bir paylaşıma gelen yoruma verdiği cevap gündemde herkes tarafından konuşulmaya başlandı. Vatandaşlar ise Nevşin Mengü'nün paylaşımını araştırıyor. İşte Nevşin Mengü'nün pipili paylaşımı nedir? Peki Nevşin Mengü kimdir? Detaylar haberimizde...

Nevşin Mengü'nün pipili paylaşımı nedir? Ünlü sunucu Nevşin Mengü Şengül Hablemitoğlu'nun bir paylaşımına gelen yoruma verdiği cevap herkes tarafından konuşuluyor. Mengü'nün paylaşıma verdiği cevap sosyal medyayı salladı. İşte Nevşin Mengü'nün pipili paylaşımı nedir? Peki Nevşin Mengü kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Nevşin Mengü'nün pipili paylaşımı nedir? Kimdir?

Necib Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu sosyal medya hesabından, “Günaydın mutlu hafta sonlarıııııı yine ülkemde mükemmel bir güne uyandım, şöyle bir soru sordum kendime; kadın değil miyim la ben? Hayır çünkü acayip iyi araba kullanırım, park edemeyeceğim yer yoktur. Gözüm cetvel gibidir, hacim de hesaplarım gözümle hem de sevgiler” paylaşımını yaptı.

Şengül Hablemitoğlu’nun yaptığı bu paylaşıma “Elvan Albayrak” ismindeki bir takipçisi, “Nedir bu kadınlardaki ‘ben herşeyi beceririm evelallah, erkekten farkım yok’ kompleksi?.. @SinanCanan hocamızın kadın-erkek yaradılış farklarıyla ilgili ne anlattığını derinine anlamadan kavramadan, bilim ve fıtratı algılayamayan klasik ezik kadın psikolojisi yine dellendi!” ifadeleriyle bir yanıt verdi.

Nevşin Mengü'nün pipili paylaşımı nedir? Kimdir? - Resim : 2

Hablemitoğlu takipçisinin bu paylaşımına “Ezik mi? terbiyesiz ve hadsiz olmak da fıtrattan tabii yapacak bir şey yok. Hele hele toplumsal olguları, bilimi risalelerden ve #fetö sempatizanlarından kavramaya çalışınca çok normal… Öperim Elvanım seni…” diyerek karşılık verdi.

Hablemitoğlu'na başka bir takipçisinden ise “Gelmiş geçmiş Dünya da bir tane kadın mucit gösterin siz haklısınız diyeyim Şengül hanım” yanıtı geldi

Nevşin Mengü'nün pipili paylaşımı nedir? Kimdir? - Resim : 3


“ADAM BİLİM PİPİYLE YAPILIR SANIYOR HERHALDE”

Hablemitoğlu’nun takipçisinin yaptığı yoruma ise Nevşin Mengü’den olay yaratan yanıt geldi. Mengü “Adam bilim pipiyle yapılır sanıyor herhalde” diye yazdı.

İşte Mengü’nün olay yaratan o paylaşım:

Nevşin Mengü'nün pipili paylaşımı nedir? Kimdir? - Resim : 4

NEVŞİN MENGÜ

Nevşin Mengü (d. 1982, Ankara), Türk televizyon habercisi, sunucusu.

Mengü ilköğretimini Ankara'da, ortaöğretimi Ted Ankara Koleji'nde, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi siyaset bilimi bölümünde, yüksek lisans eğitimini de Galatasaray Üniversitesi'nde "Türkiye üzerine toplumsal incelemeler" başlıklı teziyle tamamladı. "Özgürlüklere bakış açısı" ve "kimlikleri tanıma" anlamında liberal olduğunu dile getirmiştir.Bir röportajında çocukluğundan beri vejetaryen olduğunu söylemişti.

Mengü, politikacı Şahin Mengü'nün kızıdır.


Televizyonculuğa 2005 yılında Kanaltürk televizyonunda başlamış, bu kanalda Kadınlar Kulübü adlı programı sunmuştur.

Bir yıl sonra Habertürk'de muhabirliğe başlayan Mengü, One Ajans tarafından gelen Tahran muhabirliği teklifi üzerine bu kanaldaki görevini bıraktı ve 1,5 yıl ajansın Tahran temsilciliğini yaptı. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans'ta bir süre görev alan sunucu, altı ay Hürriyet Gazetesi'nde de çalışmıştı. CNN Türk kanalında editörlük ve sunuculuk yapmaktadır.
Mengü; Temmuz 2011'de mensubu bulunduğu medya grubu DYH'in bünyesindeki Kanal D'nin ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand'ın sağlık sorunları nedeniyle yayına çıkamaması sonucu aynı gün içinde iki farklı televizyon kanalında ana haber bülteni sunarak televizyonculuk tarihine geçmiştir.

İran'da muhabirlik yaptığı süreçteki gözlemlerini kaleme aldığı ilk kitabı "İnsanın Düşünmekten Canı Yanar mı?", 2017'nin kasım ayında Everest Yayınları'ndan çıkmıştır.

31 Ekim 2017 tarihinde Bir Gün gazetesinde yazmaya başladı.

 

Nevşin Mengü'nün pipili paylaşımı nedir? Kimdir? ile ilgili etiketler Nevşin Mengü pipi Tweeti nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.