Nevşin Mengü kovuldu mu?

CNN Türk ekranlarında yayınlanan haber bültenini sunan Nevşin Mengü istifa etti. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans'ta bir süre görev alan Nevşin Mengü'nün, istifasının perde arkası ne var? CNN Türk spikeri Uğur Dündar resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada istifayı doğruladı. Nevşin Mengü kovuldu mu? Peki, Nevşin Mengü kimdir? Detaylar haberimizde

Televizyonculuğa 2005 yılında Kanaltürk televizyonunda başlayan Nevşin Mengü, tepki toplayan açıklamalarda bulunmuştu. Bugün görevinden istifa eden Nevşin Mengü konuyla ilgili açıklama yaptı mı? Nevşin Mengü kimdir? Nevşin Mengü kovuldu mu? Cevaplar haberimizde

nevsin-mengu-evli-mi_2

NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

1982 Ankara doğumlu olan Nevşin Mengü televizyon habercisidir ve politikacı Şahin Mengü'nün kızıdır. İlköğretimini Ankara'da, alan Nevşin Mengü ortaöğretimi Ted Ankara Koleji'nde, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde, yüksek lisans eğitimini de Galatasaray Üniversitesi'nde Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler üzerine tamamladı.

Televizyonculuğa 2005 yılında Kanaltürk televizyonunda başlayan Nevşin Mengü, bu kanalda Kadınlar Kulübü adlı programı sunmuştur.
Bir yıl sonra Habertürk'de muhabirliğe başlayan Mengü, One Ajans tarafından gelen Tahran muhabirliği teklifi üzerine bu kanaldaki görevini bıraktı ve 1,5 yıl Ajansın Tahran temsilciliği yaptı.

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans'ta bir süre görev alan Nevşin Mengü, altı ay Hürriyet Gazetesi'nde de çalışmıştır. CNN Türk kanalında editörlük ve sunuculuk yapmaktadır.

Nevşin Mengü, Temmuz 2011'de mensubu bulunduğu medya grubu DYH'in bünyesindeki Kanal D'nin ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand'ın sağlık sorunları nedeniyle yayın yapamaması sonucu aynı gün içinde iki farklı televizyon kanalında ana haber bülteni sunarak televizyonculuk tarihine geçmiştir.

173923

NEVŞİN MENGÜ'NÜN KARİYERİ

Nevşin Mengü iş kariyerine ilk olarak Kanaltürk televizyonunda başladı. Bir yıl burada görev aldıktan sonra televizyonculuk alanında kendisine geliştirse de 2006 yılında Habertürk Gazetesi’nde muhabirliğe başladı.

Dış haberler bölümüne ilgisi olan Nevşin Mengü, Habertürk’ten ayrıldıktan sonra One Ajans’ın Tahran muhabirliğini yapmak üzere Tahran’a giderek 1,5 yıl orada kaldı.

Tahran’dan geri döndükten sonra Hürriyet Gazetesi’nde 1 yıldan daha kısa bir süre çalıştı ve sonrasında CNN Türk televizyonunda editörlük yaptı. Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Mengü, kanalın Ana Haber bültenlerini sunmaya başladı.

NEVŞİN MENGÜ İSTİFA SONRASI AÇIKLAMA YAPTI MI?

CNN Türk'teki görevinden istifa eden Mengü, resmi twitter hesabıdan, "Severek ayrıldık:) olur bazen öyle. Hayırlısı olsun" dedi.

NEVŞİN MENGÜ KOVULDU MU?

Spiker Nevşin Mengü sosyal medya hesabından CNN Türk'ten ayrıldığını duyurdu.

Nevşin Mengü Twitter hesabından: "Severek ayrıldık:) olur bazen öyle. Hayırlısı olsun" diye yazdı.

Ama Nevşin Mengü'nün kanal yönetimi tarafından kovulduğu iddia edildi.

Nevşin Mengü kovuldu mu? ile ilgili etiketler Nevşin Mengü istifa nevşin mengü kimdir nevşin mengü kovuldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.