Nevşin Mengü kaza mı geçirdi? Sağlık durumu nasıl?

Nevşin Mengü kaza mı geçirdi? Sözcü TV'de izleyiciyle buluşan sunucu Nevşin Mengü kaza geçirdi. Birçok kişi Nevşün Mengü'nün sağlık durumunu merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Nevşin Mengü'nün son durumunu sizler için araştırdık. Peki, Nevşin Mengü kaza mı geçirdi? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde...

Nevşin Mengü kaza mı geçirdi? Gazeteci ve sunucu kimliğiyle bilinen Nevşin Mengü kaza geçirdi. Sevenleri Mengü'nün son durumunu merakla araştırmaya devam ediyor. Nevşin Mengü'nün sağlık durumunun nasıl olduğunu sizler için araştırdık. Mengü, yaşadığı kazayı ve sağlık durumunu takipçileriyle paylaştı. Peki, Nevşin Mengü kaza mı geçirdi? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde...

Nevşin Mengü kimdir? Nevşin Mengü aslen nereli ve kaç yaşındadır ...

NEVŞİN MENGÜ KAZA MI GEÇİRDİ?

Sözcü TV'de izleyiciyle buluşan sunucu Nevşin Mengü bisiklet kazası geçirdi. Omzu kırılan Nevşin Mengü, yaşadığı kazayı ve sağlık durumunu takipçileriyle paylaştı.

Bisiklet antrenmanı yaparken düşen sunucu Nevşin Mengü'nün omzu kırıldı.

Nevşin Mengü yaşadığı talihsiz kazayı ve sağlık durumunu "Bisiklet antrenmanı yaparken, kısa süreli bir dikkat eksikliği nedeniyle düştüm. Omzumda küçük bir kırık oluştu. Oynak bir yerde değil, çabuk iyileşir. Arada olur böyle şeyler, hayatın bir parçası durmak yok yola devam" sözleriyle paylaştı.

Nevşin Mengü kaza mı geçirdi? Sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

1982 Ankara doğumlu olan Nevşin Mengü televizyon habercisidir ve politikacı Şahin Mengü’nün kızıdır.  İlköğretimini Ankara’da, alan Nevşin Mengü ortaöğretimi Ted Ankara Koleji’nde, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde, yüksek lisans eğitimini de Galatasaray Üniversitesi’nde Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler üzerine tamamladı.

Televizyonculuğa 2005 yılında Kanaltürk televizyonunda başlayan Nevşin Mengü, bu kanalda Kadınlar Kulübü adlı programı sunmuştur. Bir yıl sonra Habertürk’de muhabirliğe başlayan Mengü, One Ajans tarafından gelen Tahran muhabirliği teklifi üzerine bu kanaldaki görevini bıraktı ve 1,5 yıl Ajansın Tahran temsilciliği yaptı.

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans’ta bir süre görev alan Nevşin Mengü, altı ay Hürriyet Gazetesi’nde de çalışmıştır. CNN Türk kanalında editörlük ve sunuculuk yapmaktadır.

Nevşin Mengü, Temmuz 2011’de mensubu bulunduğu meyda grubu DYH’in bünyesindeki Kanal D’nin ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand’ın sağlık sorunları nedeniyle yayın yapamaması sonucu aynı gün içinde iki farklı televizyon kanalında ana haber bülteni sunarak televizyonculuk tarihine geçmiştir.

Nevşin Mengü kaza mı geçirdi? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Nevşin Mengü kaza sunucu nevşin mengü kaza mı geçirdi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.