Nevşin Mengü, Kabe provokasyonuna arka çıktı

Boğaziçi Üniversitesi önünde toplanan ve LGBTİ+ örgütlenmesi olduğu belirlenen grup, Kabe fotoğrafını yere sererek büyük bir provokasyona imza attı. Zanlılar düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken iki kişi tutuklandı. Söz konusu eylemi değerlendiren sunucu Nevşin Mengü, tutuklama kararını eleştirerek zanlıları savundu.

Boğaziçi Üniversitesi önünde düzenlenen eylemde Kabe fotoğrafı yere serildi. Söz konusu gelişme infiale neden olurken zanlılar hakkında soruşturma açıldı.

Bu kapsamda operasyon düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Güzel Sanatlar Kulübü ile Boğaziçi Üniversitesi LGBTi+ Kulübü'nde arama yapıldı. Aramalarda terör örgütü PKK propagandası yapan bir kitap ile afiş ve pankartlar bulundu.

5 şüpheliden 2'si tutuklanırken, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Söz konusu gelişmeleri değerlendiren sunucu Nevşin Mengü ise Kabe'ye yönelik gerçekleştirilen provokasyonu meşrulaştırmaya kalktı. 

''DÜNYANIN HER YERİNDE GÜLERLER''

Mengü, Boğaziçi'ndeki skandal olayla ilgili "İki genç tutuklandı. Kabe'nin resmine illüstrasyon yapmak niye dini değerlerle dalga geçmek oluyor. Dalga da geçmiyor gençlerin yaptığı illüstrasyon. Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi tutuklandı. Aman dini değerlerimize milli değerlerimize küfür ettiler diye tutuklandı çocuklar. Buna dünyanın her yerinde gülerler. " ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü, Kabe provokasyonuna arka çıktı ile ilgili etiketler Kabe Nevşin Mengü provokasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.