Nevşin Mengü eleştiriyi kaldıramadı: Sen bi s... git!

Gazeteci Nevşin Mengü, Youtube'u kasaba kahvehanesine çevirdi! Canlı yayınında bir takipçisinin eleştirisine sinirlenen Mengü, Alper Şentürk adlı kullanıcıya, "Sen bi s... git" dedi.

Bugüne kadar iktidara ifade özgürlüğü ve eleştiriye tolerans konusunda sık sık akıl veren gazeteci Nevşin Mengü eleştiriye pek de açık olmadığını ortaya koydu.

Youtube yayınında kendisiyle ilgili eleştiriye sinirlenen Mengü Alper Şentürk isimli takipçisinin kendisiyle ilgili yorumuna küfür ederek tepki gösterdi.

Mengü, "Kim fonlarsa ona döner diyor. Sen bi siktir git demek istiyorum. Bu Alper Şentürk'e. Çoluk çocuk ciddiye almamak lazım." ifadelerini kullandı.

Mengü'nün bu küfürü sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Nevşin Mengü eleştiriyi kaldıramadı: Sen bi s... git! ile ilgili etiketler Nevşin Mengü YouTube küfür video alperen şentürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.