Nevşehir'deki seçimde AK Parti'nin adayı Mehmet Savran oldu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın görevden ayrılmasının ardından yapılacak seçim öncesi AK Parti'nin adayı belli oldu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partilerinin belediye başkan adayının Dr. Mehmet Savran olduğunu açıkladı.

Yanar, adaylarının kentin geleceği için hayırlı olmasını temenni etti. Teşkilat olarak Savran'ı desteklediklerini kaydeden Yanar, "Sayın Rasim Arı'nın sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifasının ardından gelişen süreçte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile belediye meclis üyelerimizden Mehmet Savran, partimizin adayı olmuştur. Şehrimizde, 'Ak icraatların' devamı adına teşkilat olarak kendilerine destek olacağız." diye konuştu.

Yapılan istişareler ve Sn. Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ‘ın tensipleri ile yarın ki Belediye Meclis Toplantımız öncesinde İl Belediye Başkan Adayımız Mehmet Savran olmuştur. Şehrimiz adına hayırlı uğurlu olsun..#GönülBelediyeciliği pic.twitter.com/7uySxic5ID

 

Savran da seçilmesi halinde görevini layıkıyla sürdürüp, yatırımların hızla gerçekleştirilebilmesi için gayret göstereceklerini dile getirdi.

Nevşehir Belediye Meclisi, yeni başkanın seçimi amacıyla yarın saat 14.00'te olağanüstü toplanacak.

(A.A.)

Nevşehir'deki seçimde AK Parti'nin adayı Mehmet Savran oldu ile ilgili etiketler Nevşehir Belediye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.