"Mali'nin hayatına giren 7 özel kadından biriyim!"

Evinin banyosunda düştükten sonra 'kaçış sendromu' tetiklenen ve yoğun bakımda tedavisi süren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevin Şimşek, telefonla bağlandığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Nevin Şimşek, geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve eski hastalığının nüksetmesi sonucu yoğun bakımda tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil hakkında açıklamalarda bulundu.

"HAKKIMI HELAL ETMEYECEKTİM, AMA EDİYORUM"

TEVE 2'de yayınlanan 2. Sayfa'ya telefonla bağlanan şarkıcı Nevin, şunları söyledi: "Geçmişte ne yaşamış olursak olsun bir insanının yoğun bakımda olduğunu sevinecek biri değilim. Bana çok mesaj geldi 'Senin ahını aldı ondan böyle oldu' diye. Mali'nin hayatına giren 7 özel kadından biriyim. Ona kırgınlıklarım vardı hakkımı helal etmeyecektim ama böyle olmasına çok üzüldüm hakkım varsa helal olsun.

 "HASTALIK OLUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM"

Erbil'in abisine sordum '3 günde ben bir kere gördüm bize de göstermiyorlar' dedi. Hepimiz insanız düşmez kalkmaz bir Allahtır. Allah şifa versin. Ayrıldıktan sonra dost kaldık görüşüyorduk, affetmiştim. Hastalık olunca çok üzüldüm inşallah iyi oldu. Haberi aldığımda hastaneye gidecektim ama bana saldırırlar diye korktum ondan gidemedim. O kadar olay yaşadık senin ne işi var yüzsüz demelerinden korktum."

"Mali'nin hayatına giren 7 özel kadından biriyim!"

ERBİL'DEN BEBEK ALDIRMIŞTI

Şarkıcı Nevin, eski sevilisi Mehmet Ali Erbil'den 6,5 haftalık hamileyken bebek aldırmıştı. Nevin, Erbil'in bebek için "Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler" dediğini de söylemişti.

"Mali'nin hayatına giren 7 özel kadından biriyim!" ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil sağlık durumu nevin şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.