Neven Subotic'in Denizlispor'a zararı büyük... 5 maç oynadı, 2 milyon euroya mal oldu!

Denizlispor'da geçen sezon transfer edildikten sonra yalnızda 5 maçta forma giyerek alacaklarını gerekçe gösterip takımla olan sözleşmesini fesheden Neven Subotic, kulübe transfer yasağı getirdi. Sırp stoperin Yeşil-Siyahlı kulübe maliyeti 2 milyon euroyu bulacak.

Denizlispor geçen yaz "yıldız transfer" olarak getirdiği Neven Subotic'te büyük zarar uğradı. 32 yaşındaki stoper yeni takımıyla 5 maça çıktıktan sonra maaşlar yatmadığı için olay çıkarmıştı. Kulübü FIFA'ya şikayet eden Sırp futbolcu, Ege temsilcisine transfer yasağı getirdi. 

Yeşil-siyahlıların 2 yıllık sözleşme imzaladığı Subotic, pahalıya patladı. Denizlispor, deneyimli oyuncudan hem beklediği verimi alamadı hem de bir önceki yönetimin hatası olarak kulübe zarar verdi. Süper Lig kariyeri boyunca 5 maça çıkan, toplam 405 dakika süre alarak 1 gol kaydeden Subotic, 21 Ocak’ta alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini feshedip takımdan ayrılmıştı.

Neven Subotic'in Denizlispor'a zararı büyük... 5 maç oynadı, 2 milyon euroya mal oldu!

TRANSFER YASAĞI GELDİ

Ayrıldıktan sonra Avusturya Ligi takımlarından Rheindor Altach’a imza atan Subotic, alacakları için FIFA'ya başvurdu. Subotic’in yeşil-siyahlı ekipten 900 bin Euro ve kalan alacakları talep ettiği öğrenildi.

Mainz, Borussia Dortmund, Saint-Etienne, Union Berlin gibi takımlarda forma giyen 32 yaşındaki stoperin Denizlispor’da kalan alacaklarıyla birlikte toplam maliyetinin 2 milyon Euro’yu geçebileceği aktarıldı. FIFA tarafından Subotic’e olan borç nedeniyle Denizlispor’a transfer yasağı geldi. Devre arası transfer döneminde kadroya takviye yapması güç olan Denizlispor’da yönetimin kaynak oluşturma çabalarının devam ettiği kaydedildi.

Neven Subotic'in Denizlispor'a zararı büyük... 5 maç oynadı, 2 milyon euroya mal oldu! - Resim : 2

BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

TFF 1. Lig'de milli aradan sonra cumartesi günü oynayacağı Balıkesirspor maçına yeni bir başlangıç hedefiyle hazırlanan Denizlispor, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ziyaretiyle moral buldu.

Haluk Ulusoy Tesisleri'ni ziyaret eden Osman Zolan, yönetim kurulu ve takımla bir araya geldi. Yeşil-siyahlı takıma başarı dileklerinde bulunan Zolan, yönetim kurulu ile kulübün projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zolan'a yönetim adına teşekkür etti. Denizlispor'da Balıkesirspor maçının biletleri de VIP tribün ve loca önü 50, B-D üst 40, A-E üst 30, A-E alt 20, maraton 15, kale arkası tribün 10 TL'den satışa çıktı.

Neven Subotic'in Denizlispor'a zararı büyük... 5 maç oynadı, 2 milyon euroya mal oldu! ile ilgili etiketler Denizlispor Borussia Dortmund neven subotic Osman Zolan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.