Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir?

Fenerbahçe'de seçimli genel kurul ikinci gününde tarihi bir oylama sürecine şahit oldu.Oylama sonunca kazanan taraf Ali Koç oldu. 16 bin 92 oy alan Ali Koç Fenerbahçe'nin 37.başkanı oldu. Yeni başkanın beli olmasından sonra Koç'un yaşamı merak edilmeye başlandı. Eşi Nevbahar Koç'a teşekkür eden Ali Koç'un eşinin yaşamı vatandaşalr tarafından araştırılıyor. Peki Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...


Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu dün gerçekleştirdi. Kongre'de Ali Koç 16 bin 092 oyla yeni başkan oldu. Fenerbahçe'nin yeni başkanı olan Koç'un yaşamı vatandaşlar tarafından merak konusu. Ali Koç zaferinden sonra eşi Nevbahar Koç'a katkılarından dolayı teşekkür etti.Peki Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir?

Fenerbahçe camiası, tarihi seçimlerinden birini yaptı. Bir yanda 20 yıldır kulübü yöneten Aziz Yıldırım, diğer tarafta ise adaylığıyla büyük heyecan yaratan Ali Koç...

Ali Koç'un 16 bin 092 oyla yeni başkan oldu. Aziz Yıldırım ise 4 bin 644 oy aldı.


NEVBAHAR DEMİRAĞ KOÇ KİMDİR?

Ali Koç'un 2005 yılında hayatını birleştirdiği Nevbahar Demirağ Koç'un annesi 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası AND Film’in patronu Turgut Demirağ.

Nevbahar Demirağ Koç ilkokuldan üniversiteye kadar, tüm eğitimini Amerika’da yaptı. Üniversiteyi bitirdikten sonra da Türkiye’ye dönmeyip, Los Angeles’ta yaşamına devam etti.

Nevbahar Koç, sanatın her türüyle yakından ilgilenen bir isim. Özellikle önemli resim sergilerini kaçırmıyor. Spora büyük ilgisi olan Nevbahar Demirağ Koç, tenis oynamayı, yüzmeyi ve uzun yürüyüşler yapmayı çok seviyor.

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir? - Resim : 2


ALİ KOÇ KİMDİR?

1967 yılında dünyaya gelen Ali Koç, Yükseköğrenimini Rice Üniversitesi (ABD) İşletme Fakültesi’nin ardından Harvard Üniversitesi (ABD) yüksek lisans programıyla sürdürmüştür.

İş hayatına 1990’da American Express Bank’ta Yönetici Yetiştirme Programı ile başlamış, 1992-1994 yılları arasında Morgan Stanley Yatırım Bankası’nda Analist olarak çalışmıştır. 1997 yılında Koç Holding Stratejik Planlama Grubu bünyesinde Yeni İş Geliştirme Koordinatörü olarak göreve başlamış, 2010 yılına kadar Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı, Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanlığı gibi üst düzey görevlerde bulunmuştur. 30 Ocak 2008’den bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Y. Koç, Şubat 2016’dan bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürmektedir. 1997 yılından bu yana Ford Otosan Yönetim Kurulu’nda görev yapmakta olan Ali Y. Koç, 10 Aralık 2012 tarihinde Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur. Ali Y. Koç, aynı zamanda Ark İnşaat, Bilkom, Digital Panorama, Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri, Koç Finansal Hizmetler, Koç Sistem, Koçtaş, Otokar, Otokoç, Setur ve Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı görevlerini üstlenmiştir. Bu görevlerine ek olarak, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak için, URAK - Ulusal Rekabet Araştırmaları Derneği’nde Başkan, Endeavor Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi, DEİK’de Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD’da Yönetim Kurulu Başka Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Harvard Üniversitesi, Bank of America ve CFR’da Global Danışma Kurulu Üyesidir.

 Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç teşekkür konuşmasının satırbaşları...

Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Hiçbir şey planlamadım. Dereyi görmeden paçaları sıvayan bir insan değilim. Hatta buradan arkadaşlarla yemeğe gidelim dedik. Divan'da yer bulamadık. O kadar plansısız.

Ben size teşekkür ederim, sizi tebrik ederim. Tebrik edecek o kadar çok kişi, o kadar çok kurum var ki... Çocuğundan dedesine, anneannesine kadar. Ben sadece bu başarının vitriniyim.

Ben ne dedim? Kim kazanırsa büyük farkla kazanacak dedim. Siz, bana ve ekibime öyle şeyler yaşattınız ki bu yolculukta, kendimizden çok emindik ama acaba bir şeyi yanlış mı görüyoruz dedik.

Bu süreçte kimseye biat etmedik. Kimseden menfaat beklemedik. Aynaya baktığımız zaman kendimizi sorgulayacağımız ilişkinin, hareketin, eylemin içine girmedik.

Büyük bir ilgi alaka, teveccüh gördük seçim sürecinde. Kimseye biat etmedik, kimseden icazet almadık. Tamamen organik oldu her şey. Bu niye biliyor musunuz? Bu sizin sayenizde. Kongre başkadır, sokak başkadır dediler. Olur mu dedim. Fenerbahçe taraftarındır dedim

Gittiğim her yerde, belki de bazı kongre üyelerimizi üzmek anlamında, 'Herkes yolcu, taraftar hancıdır, ben de taraftarım' dedim. Çok duygu yüklüyüm, ne diyeceğimi bilmiyorum. Teşekküre başlasam, sahura kadar burada kalırız.

Bu sizin eseriniz. Bir dakika, bir an bile sizi utandırmamak için ben ve arkadaşlarım bu yolda saygıda, sevgide kusur etmemek için, camiaya layık olmak için, çok titiz, itinayla davrandık.

Bu yolda saygıda, sevgide kusur etmemek için, camiaya layık olabilmek için çok titiz davrandık. Küçük bir ekibimiz vardı. Ekibe baksanız 'Bu kadar az insanla mı yaptınız?' dersiniz. Biz sizlerle bunu başardık, milyonlarla başardık.

Bu yola çıkarken Burhan Karaçam'a gittim, "Var mısın" dedim. "Sonuna kadar varım" dedi. Finansal çalışmalar yaptık. Hep onu çalıştık. Semih Özsoy ile yönetim kurulundaydık. Onunla çok da haşır neşir değildik, taa ki 3 Temmuz'u yaşayıncaya kadar.

Yolda tuzaklar da oldu, üye bilgileri getirenler de oldu, aba altından sopa göstermek için iyilik adı altında kötülük yapanlar da oldu ama biz bildiğimiz yolda gittik. Korkacağımız bir şey yoktu.

Bir kısmını burada gördüğünüz bu arkadaşlarla yola çıktık. "Tam zamanı şimdi" sloganını onlar buldu. Sizlerle iletişim yapmamızı, sosyal medya hizmetini bu arkadaşlar sayesinde takip ettik. Ona göre adımlarımızı attık. Kendimiz inandık ama her zaman mütevazi davrandık.

Bu süreçte minimum hata yaptıysak bu Semih Özsoy'un sayesindedir. Satır arası okumaları, analizi ve birçok şey. Huzurunuzda hem Burhan Karaçam'a hem de Semih Özsoy'a teşekkür ediyorum.

Sizin umudunuz, ümidiniz olmaktan gurur duyuyorum. Dışardaki insanlar buraya gelmek istediler ancak henüz icraatın başı değilim. Çok isterdim onların buraya gelmesini.

Çok şeyle mücadele ettik. Bilmediğiniz o kadar çok şey var ki... Kuyruğu dik tutmak sizin sayenizde oldu. Burada keşke şampiyonluk kutluyor olsaydık. Keşke dışarıdan gelen sesler şampiyonluğun ayak izleri olsaydı.

Bu yolcuğun her bir adımında yanımızda olanlar, Allah hepinizden razı olsun. Çok şeyle mücadele ettik. Bilmediğiniz o kadar şey var ki... Kuyruğu dik tutmak, sizin sayenizde oldu.

Burada keşke şampiyonluğu kutluyor olsaydık. Dışardan gelen sesler şampiyonluğun kutlama sesleri olsaydı. Ama inşallah o günler de gelecek.

Kırgınlık, kızgınlık yok. Kin, nefret, öfke yok. Ne yaşandıysa yaşandı, keşke yaşanmadı.

Bir sözüm de Aziz Yıldırım'a. Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım, Semih burada olmazdı. Bu stat olmazdı. Türkiye'deki pek çok stat olmazdı. Fitili biz ateşledik. Göreceksiniz yakın zamanda TR'de basketbol salonları olacak. O olmasa salonumuz da olmazdı.

Hayatta herkesin artıları eksileri vardır. Başkanımızın Fenerbahçe'ye kattıklarından dolayı her şeyiyle efsane başkan olmayı fazlasıyla hak etmiştir. En büyük kahramanlığı da 3 Temmuz'da göstermiştir. Kendisi direk hedef alınmıştır.

 

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir? ile ilgili etiketler Ali Koç eşi nevbahar koç kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.