Neutec İlaç, Kızılay’a yaptığı bağışla platin madalyanın sahibi oldu!

Neutec İlaç ve Nuvomed İlaç, 2,5 milyon liralık ilaç yardımıyla destek oldukları Türk Kızılay tarafından, Platin ve Altın Madalya olmak üzere, 2 ayrı ödüle layık görüldü.

Türk ilaç sektörünün lider markalarından Neutec İlaç ve Nuvomed İlaç, Kızılay’a yaptıkları 2,5 milyon lira değerindeki ilaç yardımıyla, “Hilalin Yıldızları Madalya Tören"inde Platin Madalya ödülüne layık görüldü. Kızılay’ın aynı zamanda 151. kuruluş yıl dönümünü kutladığı gecede Neutec İlaç adına Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Eczacı Mahmut Bilgiç, ödülünü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın elinden aldı. Törende ayrıca Nuvomed İlaç Sanayi Ticaret A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sina Bilgiç de Kızılay’a yaptığı bağışlardan dolayı Altın Madalya ile ödüllendirildi.

İlaç yardımlarını sosyal sorumluluk bilincinin bir gereği olarak düzenli hale getiren ve bu yardımları bir şirket geleneği haline dönüştüren Neutec İlaç, Suriye ve Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması adına Kızılay’a 2 milyon lira ilaç yardımı yaptı. Nuvomed İlaç ise 500 bin lirayı aşkın tutardaki ilaç yardımıyla Kızılay’ın yardım ulaştırdığı ihtiyaç sahiplerine elini uzatmış oldu.

MAHMUT BİLGİÇ: KIZILAY’A DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Ödül töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Neuteç İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bilgiç, “Sosyal yardımlaşma konusundaki hassas tutumumuz bizim milletimizin ve kültürümüzün en büyük özelliğidir. Biz kültürümüzün bu büyük özelliğini, şirket prensibimiz haline getirdik. İçinde yaşadığımız toplum için yeni ilaç ve tedaviler geliştirirken diğer yandan üzerimize düşen sosyal sorumlulukları yerine getirmeyi kendimize borç olarak görüyoruz. Türk Kızılay’ın öncülüğünde dünyanın birçok ülkesine uzanan yardım projelerine her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ise, bağışçılara seslendiği konuşmasında “Verdiğiniz desteklerle ülkemizde ve dünyadaki ihtiyaç sahiplerinin insanlık onurunu korudunuz. Yüzlerini güldürdüğünüz milyonlar adına sizlere milyonlarca kez teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.

NEUTEC İLAÇ DAHA ÖNCE DE BU ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜ

Sadece kendi sektöründeki başarısıyla değil aynı zamanda hayata ve insana dokunan sosyal sorumluluk projeleriyle de takdir ve beğeni toplayan Neutec İlaç “Sağlıklı Yarınlara” mottosuyla faaliyet gösteriliyor. Neutec İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bilgiç, 2 yıl önce benzer şekilde Kızılay’a yaptığı bağışlardan ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığı platin madalya ödülüne layık görülmüştü. Dünya çapında tüm hastaların ihtiyaçlarına cevap verecek mümkün olan en iyi ürünleri geliştirmenin yanı sıra, yüksek kalite ve düşük maliyette ürün geliştirerek hastaların ilaca erişimini artırmayı amaçlayan Neutec İlaç, tedavi alanlarında yenilikçi yaklaşımları misyon ediniyor.

Neutec İlaç, Kızılay’a yaptığı bağışla platin madalyanın sahibi oldu! ile ilgili etiketler Kızılay Kerem Kınık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.