Netflix'ten Wednesday hayranlarını sevindirecek haber: 2. Sezonu yolda!

Netflix'te izlenme rekoru kıran Wednesday dizisinin 2. Sezonu geliyor. Netflix, sevilen gençlik dizisinin 2. sezonunun fragmanını paylaştı. Peki ne zaman yayınlanacak? İşte filme dair detaylar...

Netflix'te daha yeni yayınlanmasına rağmen izlenme rekoru kırarak 1. Sıradaki Dahmer'i yerinden etmişti. Oldukça büyük hayran kitlesine ulaşan ve izlenen Wednesday dizisinin 2. sezonunun gelip gelmeyeceği merak konusuydu. 

“Tüm dünyada olay yaratan dizi geri dönüyor”

Her sahnesi olay olan Gençlik dizisi Wednesday'ın dans videosu viral olmuştu. Hemen hemen herkesin tanıdığı, tanımayanların bile dans videosuyla bildikleri Ortega’nın “Son birkaç haftadır av oldum… uykularım kaçtı ve internette milyonlarca kez taklit edildim. Resmen işkenceydi. Teşekkür ederim.” sözlerinin ardından Netflix, “Tüm dünyada olay yaratan dizi geri dönüyor” ile videoyu kapatıyor.

Netflix, rekorlar kıran popüler dizisi Wednesday’in izleyici ile ikinci sezonunda yine Netflix’te buluşacağını onayladı. Dizinin sevenleri için şimdiden heyecan yaratan ikinci sezonun detayları ve sezona dair daha fazla bilgi önümüzdeki dönem içerisinde paylaşılacak.

Wednesday Netflix’in en başarılı dizilerinden biri hâline geldi. Wednesday 1 milyar saat izleme süresini yalnızca ilk üç haftasında geçerek Stranger Things 4. Sezon ve Squid Game’e yaklaştı ve bu eşiğe yayınlandığı ilk 28 gün içerisinde ulaşan üçüncü dizi oldu.

#WednesdayAddams etiketi TikTok’ta 22 milyardan fazla görüntülenmeye ulaştı.  Wednesday’in ikonik dans sahnesi sosyal medyada viral oldu. Dizinin hayranları, Lady Gaga’ya ait olan “Bloody Mary” şarkısını kullanarak yarattığı içeriklerle, şarkının Spotify’da çalınma sayısını dizinin yayınlanmasından bir ay öncesine kıyasla %1,800’den fazla artırdı. Lady Gaga bile bu eğlenceye bizzat katıldı. #WednesdayAddams etiketi TikTok’ta 22 milyardan fazla görüntülenmeye ulaştı. 

Dizide yer alan ikonik dans sahnesi videosuna dizinin oyuncularından gelen tepkiler, 80 milyonu aşkın görüntülenmeye ulaşarak hayranları daha da fazla heyecanlandırdı.

Dizinin yaratıcı ve baş yapımcıları Alfred Gough ve Miles Millar, TUDUM’a verdikleri röportajda ikinci sezon ile ilgili hislerinden bahsederken şu sözleri kullandı;

“Dünyanın dört bir yanından insanlarla bağ kuran böyle bir diziyi yaratmak inanılmaz bir deneyimdi. Wednesday’in çetrefilli yolculuğunu ikinci sezonda da anlatmak için çok heyecanlıyız. Yepyeni bir sezonun dünyasına adım atarak Nevermore’un çılgın ve bir o kadar da tuhaf dünyasını daha derinlemesine keşfetmek için sabırsızlanıyoruz. Yalnızca Wednesday’in bizden önce her şeyi yok etmediğinden emin olmamız gerekli.”

WEDNESDAY KONUSU

Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturacak. Komediyle korkuyu birbirine karıştıracak olan Wednesday, Nevermore  Akademisi'nde geçecek. Wednesday, yeteneklerini bu akademide geliştirmeye çalışacaktır. Ama onunla birlikte aynı okulu paylaşan ergen kızların olması ortalığı karıştıracaktır.

Netflix'ten Wednesday hayranlarını sevindirecek haber: 2. Sezonu yolda! ile ilgili etiketler Wednesday Addams Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.