Netflix'ten şaşırtan La Casa De Papel paylaşımı!

La Casa De Papel dizisinim 5. sezonu için Netflix'ten heyecanlandıran paylaşım geldi. La Casa De Papel'in 5. sezonu için Netflix Türkiye'den "Kısım 5: Soygun sona eriyor" paylaşımı yapıldı. Netflix'in bu paylaşımı ise sosyal medyada La Casa De Papel’in biteceği şeklinde yorumlandı.

İlk olarak 2017 yılında izleyiciyle buluşan İspanyol yapımı La Casa De Papel ilk 4 sezonuyla dünya çapında büyük ilgiyle izlendi. Hayranları La Casa De Papel'in 5. sezonunu merakla beklerken Netflix Twitter hesabından heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Netflix Türkiye, resmi Twitter hesabından fotoğraflı “Kısım 5: Soygun sona eriyor” paylaşımında bulundu. Bu paylaşım sonrasında La Casa De Papel’in biteceği hakkında binlerce yorum yapıldı. Son olarak nisan ayında 8 bölümden oluşan 4. bölüm yayınlanmıştı.

 Netflix'ten şaşırtan La Casa De Papel paylaşımı!

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Alex Pina imzalı İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu için henüz tarih verilmedi. Úrsula Corberó,Álvaro Morte,Itziar Ituño gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 5. sezon fragmanının ise yakın zamanda yayınlanması bekleniyor.

Netflix'ten şaşırtan La Casa De Papel paylaşımı! - Resim : 2

NETFLIX'TEN TWİTTER'DA LA CASA DE PAPEL AÇIKLAMASI

La Casa De Papel’in resmi Twitter hesabından İspanyolca “El atraco llega a su fin” (Soygun sona eriyor) paylaşımı yapıldı. Netflix Türkiye’nin de yaptığı bu paylaşımların ardından dizi gündemde ilk sırada yer aldı.

Netflix'ten şaşırtan La Casa De Papel paylaşımı! - Resim : 3

Netflix'ten şaşırtan La Casa De Papel paylaşımı! - Resim : 4

 

 

Netflix'ten şaşırtan La Casa De Papel paylaşımı! ile ilgili etiketler Netflix La casa de papel Twitter final Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.