Netflix'ten Rusya kararı: Hizmetlerini askıya alıyor

ABD merkezli medya hizmet sağlayıcı ve yapım şirketi Netflix, Ukrayna'ya düzenlediği saldırılar nedeniyle Rusya'daki hizmetlerini askıya alacağını açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği saldırıların ardından ABD'nin California eyaleti merkezli teknoloji, medya hizmet sağlayıcı ve yapım şirketi Netflix’ten, Rusya'daki hizmetlerini askıya alma kararı geldi. Netflix tarafından yapılan açıklamada, Rusya'da akışlı video yayın hizmetlerini satma ve sağlama hizmetlerinin askıya alınacağı kaydedildi.

"RUSYA'DAKİ HİZMETİMİZİ ASKIYA ALMAYA KARAR VERDİK"

Şirket yaptığı açıklamada, "Mevcut koşullar göz önüne alındığında, Rusya'daki hizmetimizi askıya almaya karar verdik" ifadelerini kullandı. Netflix, mevcut abone hesaplarına ne olacağını veya bu konunun ne zaman yeniden değerlendireceğini ise belirtmedi.

Netflix'ten Rusya kararı: Hizmetlerini askıya alıyor ile ilgili etiketler Rusya Netflix Yaptırım Ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.