Netflix'ten kötü haber! O efsane dizi 31 Aralık tarihinde platforma veda edecek!

Popüler içeriklere sahip olan dijital platform Netflix’ten kötü haber geldi. Dijital kanal, milyonlarca kişi tarafından seyredilen bir durum komedi projesini, yayından kaldırma kararı aldı.

TV kanallarında yayınlanan dizi içerikleri gerek benzer senaryoları gerek ise benzer kadrolara sahip olmaları sebebi ile son dönemlerde peş peşe erken final kararları almaya başladı. Bu durum değişen izleyici alışkanlıklarına ve yer yer RTÜK’ün yasaklarına bağlanırken bu esnada yapım şirketleri de milyonlarca liralık yatırımlarını çöpe atmış oldu.

TV projelerine ilginin azalmasının bir nedeni de popülerlikleri günden güne artan dijital kanallar olarak gösterildi. Ülkemizde ve dünya ülkelerinde yayında olan ve milyonlarca aboneye sahip olan dijital platformlar, tek kanalda yüzlerce içeriğin seyredilmesine imkan tanımaları, oyuncular ana akım medya işlerinden çok daha konforlu bir alan sunmaları gibi faktörler sayesinde hem sanatçılar hem de izleyiciler tarafından sık sık tercih edilmeye başlandı. Bu noktada yüksek abone sayısı ile ülkemizde dikkat çeken dijital platformların başında, Netflix geldi.

Bir süredir ülkemizde de yayında olan ve son dönemlerde yerli yapımları da izleyicilerin karşısına çıkaran dijital platform Netflix, yayınlandığı dönemlerde izleyiciler tarafından oldukça sevilen bazı eski yapımları da bünyesine dahil etti.

Geçtiğimiz günlerde ocak ayında platformda yayına girecek olan yerli ve yabancı içeriklere ilişkin bir açıklama yapan Netflix abonelerini heyecanlandırırken dijital kanaldan bir açıklama daha geldi. Bu kez abonelerine üzücü bir haber veren platform, detayları paylaştı.

THE OFFICE’İ PLATFORMDAN KALDIRMA KARARI ALINDI!

Netflix'ten kötü haber! O efsane dizi 31 Aralık tarihinde platforma veda edecek!

Durum komedileri arasında bir efsane olarak gösterilen The Office, bir süredir Netflix bünyesinde yayınlanıyordu. Sene sonuna doğru yeni dönem planlarını tamamlamaya çalışan Netflix, dizi ile ilgili yeni bir karar alındığını açıkladı. Yeni karar kapsamında The Office’in, yayın dönemi içerisinde izleyici ile buluştuğu NBC kanalının kendi dijital kanalı olan Peacock’a taşınacağı bilgisi paylaşıldı.

31 ARALIK SON!

2005- 2013 tarihleri arasında yayında olan ve sonrasında da Netflix bünyesine geçen The Office’in farklı bir platforma taşınması kararı dizinin hayranlarını oldukça üzerken dizinin 31 Aralık tarihine kadar Netflix’te yayınlanmaya devam edeceği bilgisi verildi.

Netflix'ten kötü haber! O efsane dizi 31 Aralık tarihinde platforma veda edecek! ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.