Netflix'ten İstanbul temalı La Casa De Papel tanıtımı! /VİDEO

İspanyol yapımı dizi La Casa De Papel'in 2. sezonunun yayınlanmasıyla birlikte Netflix, diziye özel İstanbul temalı bir tanıtım filmi yayınladı. Tanıtım sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Son dönemde ülkemizde oldukça popüler olan, Netflix yapımı İspanyol dizisi La Casa De Papel'in 2. sezonunun yayınlanmasıyla birlikte dizinin Netflix Türkiye tarafından çekilmiş İstanbul temalı fragmanı yayınlandı. Fragman, sosyal medyada oldukça ilgi gördü.

netflix-ten-turkiye-ye-ozel-la-casa-de-papel-10733381_7303_m

İSTANBUL TEMALI FRAGMAN

Galata Kulesi'nin görüntüsüyle başlayan fragman, karakterin çay içmesi ve çarşıyı dolaşmasıyla devam ediyor. İstanbul'un birçok güzelliği anlatılıyor. Görüntülerde insanların önlerindeki telefon ya da bilgisayardan bu diziyi izliyor.

"DARPHANE EVİMİZ, BELİN BABAMIZ!"

Öte yandan Netflix Türkiye Twitter hesabından Çukur dizisine görme yapılarak "Darphane evimiz, Belin babamız" yazılı bir fotoğraf kapak fotoğrafı yapıldı.

Ekran_Resmi_2018-04-07_12.53.56

Netflix'ten İstanbul temalı La Casa De Papel tanıtımı! /VİDEO ile ilgili etiketler Netflix Türkiye La casa de papel İstanbul tanıtım darphane evimiz berlin babamız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.