Netflix'ten flaş 2021 kararı!

Koronavirüs sebebiyle kapalı olan sinema salonlarını adeta evlerimize taşımaya karar veren Netflix, 2021 yılı boyunca her hafta yeni bir filmi izleyicileriyle buluşturma kararı aldı. Heniz herhangi bir haftalık film listesi yayınlamayan Netflix'in söz konusu uygulamaya önümüzdeki haftalarda başlayacağı tahmin ediliyor.

Dijital film dizi platformu Netflix, 2021 yılı boyunca her hafta yeni bir filmi aboneleriyle buluşturmayı planladığını açıkladı.

HER HAFTA YENİ BİR FİLM

Dünyanın en popüler dijital dizi, film ve belgesel platformu Netflix, 2021 yılı için izleyicilerini çok mutlu edecek bir haber verdi. Söz konusu karara göre Netflix, 2021 yılında her hafta yeni bir film yayınlayacak. Söz konusu kararın alınmasında en önemli etken ise, koronavirüs sebebiyle kısıtlamaların devam etmesi ve sinema salonlarının hala kapalı olması. 

DON'T LOOK UP LİSTEDE

Netflix'in "her hafta bir film" kararını önümüzdeki haftalarda uygulamaya koyması beklenirken, bu karar doğrultusunda izleyiciyle buluşacak filmlerden biri de Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jenniger Lawrence ve Ariana Grande gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı Don't Look Up.

KORONAVİRÜS ETKİSİ

Tüm dünyada hala etkisini sürdüren koronavirüs salgını çerçevesinde kısıtlamalar devam ediyor. Bu durumun en çok olumsuz etkilendiği alanlardan biri de şüphesizki sanat. Bu doğrultuda kapatılan sinema salonları ya da vizyona girecek yeni filmlerin ilk gösterimlerinin sinema salonlarında gerçekleşmemesi Netflix'in bu kararı almasının sebepleri arasında gösteriliyor.

NETFLİX HAKKINDA

Dijital bir platform olarak Netflix, üyelerinin internete bağlı telefon, tablet, bilgisayar gibi bir cihaz olmadan da dizi ve film izlemelerini olanak tanıyan abonelik merkezli bir yayın hizmetidir. Diğer taraftan Netflix üzeriden IOS, Android, Windows 10 gibi cihazlara da dizi ve filmler indirilerek internet bağlantısı olmadan izlenebiliyor.

Netflix'e bir üyeliğiniz bulunuyorsa, ayrıntılı Netflix kullanım yönergesi için, ana sayfada yer alan "Netflix'e başlarken" sayfasını inceleyebilirsiniz.

Her Netflix planı, Netflix'i aynı anda izleyebileceğiniz cihaz sayısını ve videoları Standart Çözünürlükte (SD), Yüksek Çözünürlükte (HD) veya Ultra Yüksek Çözünürlükte (UHD) görüntüleme tercihinizi belirler.

Sizin için hangisinin uygun olduğuna karar vermek üzere planlarımızı ve ücretlerimizi karşılaştırın. Kolayca planınızı değiştirebilir veya istediğiniz zaman çevrimiçi olarak iptal edebilirsiniz.

Netflix'ten flaş 2021 kararı! ile ilgili etiketler Netflix Sinema film vizyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.