Netflix'te ücretsiz deneme geri geldi mi?

Netflix'te ücretsiz deneme geri geldi mi? Dünyaca ünlü film izleme platformu Netflix 30 günlük deneme sürümünü kaldırmıştı. Uygulamanın ücretsiz deneme sürümü geri mi geliyor?

Netflix'te ücretsiz deneme geri geldi mi? Tüm dünyada oldukça popüler olan ve filmleri ile çok konuşulan platform bir süre önce ücretsiz deneme sürümünü kaldırmıştı. Pandemi sürecinde ücretsiz deneme sürümünü kaldıran Netflix sonunda yeni özelliklerle geri geliyor. Yeni gelen özelliklerde deneme sürümü için küçük bir ücret ödenmesi gerekiyor.

NETFLİX DENEME ÜCRETİ NE KADAR?

Deneme sürümüne kayıt olmak isteyenlerin daha önce üyelik işleminde kullanılmamış bir ödeme yöntemine, e-posta adresine ve telefon numarasına ihtiyacı var. Bu şartları karşılıyorsanız 1.99TL ödeyerek 30 gün boyunca platforma erişebiliyorsunuz.

Netflix'te ücretsiz deneme geri geldi mi?

NETFLİX'İN DENEME SÜRÜMÜ NEDEN KALDIRILMIŞTI?

Deneme sürümü, bir ay boyunca kullanılıp sonraki ay farklı bir ön ödemeli kart ile yeniden kullanılabiliyordu. Bu durumun ülkemizde sıkça tekrarlanması sonucunda bazı önlemler getirilse de sonuç itibariyle deneme sürümü kaldırılmıştı. Bugün yapılan değişiklik bazı kullanıcıları sevindirdi, bazılarını kızdırdı. Artık Netflix deneme sürümü kullanmak isteyenler küçük bir ücret ödeyecek.

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.