Netflix'le çalışan Cem Yılmaz'dan Disney Plus'a: 'Sorun olursa buralardayım'

Senaryosunu yazdığı aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluşan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Disney Plus Türkiye'ye attığı tweetle 'hoş geldin' diyen Cem Yılmaz, 'Ben sorun olursa ben buralardayım' şeklindeki açıklamasıyla kafaları karıştırdı. Netflix'ten Cem Yılmaz'a ise cevap gecikmedi.

Kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu gibi isimler yer aldığı, Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği 'Erşan Kuneri' dizisi 13 Mayıs'ta Netflix'te yayına girdi. Netflix'le anlaşması olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus'a Twitter hesabı üzerinden 'hoş geldin' dedi.


NETFLİX'TEN CEM YILMAZ'IN TWEETİNE YANIT

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plus, 14 Haziran'da ilk kez izleyiciyle buluştu. Erşan Kuneri dizisi için Netflix ile anlaşan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Disney Plus hakkında attığı tweetle şaşırttı.

Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye de yayına başlayan Disney+’a ve yerli içerik üreten yapımcı, senarist yönetmen, oyuncu, tüm teknik departmanlarda çalışacaklara başarılar dilerim. Hoş geldin @disneyplus… Sorun olursa ben buralardayım @netflixturkiye.”

Netflix'le çalışan Cem Yılmaz'dan Disney Plus'a: 'Sorun olursa buralardayım'

Netflix Türkiye Twitter hesabı da Cem Yılmaz'ın tweetinin altına "Ben hep seninleyim" yazdı.

Netflix'le çalışan Cem Yılmaz'dan Disney Plus'a: 'Sorun olursa buralardayım' - Resim : 2

 

Netflix'le çalışan Cem Yılmaz'dan Disney Plus'a: 'Sorun olursa buralardayım' ile ilgili etiketler Netflix Cem Yılmaz Twitter Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.