Netflix dizisi Narcos: Mexico'dan ilk fragman geldi

16 Kasım’da Netflix’te gösterime girecek Narcos: Mexico’nun fragmanı yayınlandı...

Diego Luna ve Michael Peña’nın başrollerini paylaştığı Narcos: Mexico, yeni bir Netflix orijinal dizisi olarak gösterime giriyor.

Geçtiğimiz yıl ilk üç sezonuna ev sahipliği yapan Kolombiya topraklarına veda eden Narcos, Narcos: Mexico ile rotayı Meksika’ya çeviriyor. Meksika’daki modern uyuşturucu savaşının başlangıcına odaklanan dizi, birbirinden bağımsız olarak büyüyen kartellerin hikayesini konu alıyor. 16 Kasım’da gösterime girecek yeni dizinin fragmanı yayınlandı.

1980'lerde Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olan Félix Gallardo (Diego Luna), başına geçeceği bir imparatorluk inşa etmek üzere insan tacirlerini bir araya getirir. Yeni bir görev için karısı ve oğlu ile birlikte Kaliforniya'dan Guadalajara'ya taşınan DEA ajanı Kiki Camarena (Michael Peña), kısa sürede bu görevin hayal ettiğinden çok daha zor olacağını anlar. Kiki, Félix hakkında istihbarat toplayıp kendini işine adadığı sırada meydana gelen gelen trajik olaylar zinciri, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatır.

Gaumont Television tarafından Netflix için hazırlanan “Narcos: Mexico”’nun yapımcılığını, Eric Newman önderliğinde, José Padilha, Doug Miro ve Carlo Bernard üstleniyor.

Netflix dizisi Narcos: Mexico'dan ilk fragman geldi ile ilgili etiketler Netflix narcos mexico fragman diego luna michael pena
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.