Netflix'in Türkiye düşmanlığı bitmiyor!

Yayınladığı dizi ve filmlerle Türkiye'yi hedef gösteren Netflix, yine aynısını yaptı. '13 Commandments' adlı dizide Atatürk ve Erdoğan fotoğraflarına yer verilerek Türkler barbar ve katil olarak yansıtıldı.

Online dizi ve film platformu Netflix, bir kez daha Türkiye hazımsızlığını gösterdi. 

Platformun yeni dizilerinden, Belçika yapımı '13 Commandments'in ilk bölümünde, Atatürk ve Erdoğan fotoğrafları kullanılarak, Türkler barbar ve katil olarak gösterildi.

DUVARDA ATATÜRK VE ERDOĞAN FOTOĞRAFLARI

Türk'ün boğaz keserek cinayet işlemesiyle başlayan dizide, katilin Türk olduğunu vurgulamak için, duvara asılmış Atatürk ve Erdoğan fotoğraflarına yer verildi.

Daha öncelerde ise Collateral isimli dizide de, "Kırıkkale dünyanın en berbat yeri. Türkiye'de olmadığım için şükrediyorum" sözlerine yer verilmişti.

 

Netflix'in Türkiye düşmanlığı bitmiyor! ile ilgili etiketler Netflix Atatürk Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.