Netflix'in sevilen dizisi Cobra Kai'nin 4. sezon yayın tarihi belli oldu! İşte ilk fragman

Karate Kid efsanesinin devamı niteliğinde olan ve büyük bir merakla beklenen Cobra Kai’nin 4. sezonundan sevenlerine müjdeli haber geldi. Netflix platformunda yayınlanacak Cobra Kai’nin resmi fragmanındaki sahnelerin ve müziğin oldukça beğenilmesi dikkatlerden kaçmadı. İşte Cobra Kai'nin 4. sezon yayın tarihi ve fragmanı...

Cobra Kai 4. sezon resmi fragmanı Netflix tarafından Youtube platformu üzerinden paylaşıldı. İlk olarak Youtube Premium ile başlayan ve daha sonrasında da Netflix’e geçiş yapan Karate Kid efsanesinin devamı niteliğindeki Cobra Kai yeni sezonunda All Valley turnuvasını hayranları ile buluşturacak.

Orijinal adı The Karate Kid olan Türkçe adıyla da Karate Kid olarak bilinen ve ilk defa 1984 yılında vizyona giriş yaptığında büyük bir ilgi görmüştü. Film 2 yılın sonunda da devam serisiyle izleyenlerden yine tam not almayı başarmıştı. Ancak ardından gelen farklı filmler ilk üçleme kadar ilgi görmemişti.

Aradan geçen zaman sonrasında Youtube Premium’un orijinal içerikleri arasında katılan Cobra Kai yayınlanan ilk filmindeki önemli karakterleri günümüz nesline dahil ederek oldukça iyi bir işin altına imzasını attı. İlk 2 sezonu Youtube Premium’da yayınlanan Cobra Kai daha sonrasında 3. sezonundan itibaren Netflix platformuna dahil edildi.

Johnny Lawrence (William Zabka) ve Daniel LaRusso (Ralph Macchio) arasındaki rekabetin yanında eski filmlerde yer alan birçok oyuncunun tekrardan seriye dahil edilmesi olumlu yorumları beraberinde getirmiş ve şimdide All Valley Turnuvası için güçlerini birleştirerek, eski filmlerde de başlarına bela olan John Kreese’e (Martin Kove) karşı geleceklerinin adeta bir işareti olmuştu.

Son olarak Cobra Kai’nin 4. sezonuna ait ilk resmi fragmanını yayınlayan Netflix, serinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Yayınlanan fragmanda, 3. sezon finalinde dojolarını birleştiren Daniel LaRusso ve Johnny Lawrence’ın takımlarını eğitmesini ve John Kreese’e karşı hazırlanma şekillerinden bahsediyor. Miyagi-Do ve Kartal Dişi dojolarının sensei’leri olan ikilinin hâlâ tam anlamıyla geçinemediği de fragmanda tam olarak belirginlik kazanıyor.

Hem eski neslin çatışması, hem de yeni neslin kendi aralarında yaşadığı sorunların tüm çözümleri ise 18 Yaş Altı All Valley Karate Turnuvası’nda ortaya çıkıyor.

Merakla beklenen Cobra Kai’nin 4. sezonu 10 bölüm halinde 31 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Netflix'in sevilen dizisi Cobra Kai'nin 4. sezon yayın tarihi belli oldu! İşte ilk fragman ile ilgili etiketler Netflix film Cobra Kai Cobra Kai 4. sezon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.