Netflix'in sevilen 1899 dizisi iptal edildi!

Netflix'te çıkışıyla oldukça ses getiren 1899 dizisi, ilk sezonu ardından iptal edildi. Peki neden?

Netflix'te yayınlanan ve oldukça popüler olan 1899 dizisi,ilk sezonu ardından iptal edildi. Dark'ın yaratıcılarının elinden çıkan 1899 dizisi, hem izleyici hem de eleştirmenler tarafından beğenilmişti.

Netflix'in sevilen 1899 dizisi iptal edildi!

Gizem dolu hikayesi ile bizleri olayların içerisine sürükleyen ve ekrana kitleyen 1899 dizisi, alınan şaşırtıcı bir karar ile iptal edildi. Dizinin hayranlarını üzen açıklama Baran bo Odar ve Jantje Friese yapımcıları tarafından duyuruldu.

"Kalbimiz buruk bir şekilde size 1899'un yenilenmeyeceğini söylemek zorundayız"

Dizinin yapımcılarının İnstagram üzerinden yaptığı açıklamada, “Kalbimiz buruk bir şekilde size 1899'un yenilenmeyeceğini söylemek zorundayız. Bu inanılmaz yolculuğu Dark'ta yaptığımız gibi 2. ve 3. sezonla bitirmeyi çok isterdik. Ancak bazen işler planladığınız gibi gitmez. Hayat böyle. Milyonlarca hayranımızı hayal kırıklığına uğrattığımızı biliyoruz. Ancak bu harika maceranın bir parçası olduğunuz için size kalbimizin derinliklerinden teşekkür etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dizi çalıntı iddiasıyla bir süre önce gündeme gelmişti. Brezilyalı çizgi roman sanatçısı Mary Cagnin, 1899’un, 2016 yılında yayımladığı ‘Black Silence' isimli çizgi romadan alıntılandığını iddia etmiş ve Twitter hesabı üzerinden “Şoktayım. 1899 dizisinin 2016’da yayınlanan çizgi romanım Black Silence ile aynı olduğunu öğrendim.” açıklamasını yapmıştı.

1899 konusu nedir?

1989, Amerika’ya doğru yola çıkan ve bu yolculuk esnasında hayatları değişen Avrupalı göçmenlerin hikayesini konu ediyor. Avrupa’nın farklı bölgelerinden bir araya gelen insanların büyük umutlarla çıktıkları bu yolculukta onları türlü zorluklar bekler. Yeni yüzyıla ve kendilerini bekleyen yeni hayata yaklaşmakta olan insanlar, okyanusta sürüklenen bir göçmen botuyla karşılaşırlar. Bu beklenmedik durum onların hayatlarının değişmesine, korkunç bir kabusun içine sürüklenmelerine neden olur.

Netflix'in sevilen 1899 dizisi iptal edildi! ile ilgili etiketler 1899 Dizisi Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.