Netflix'in merakla beklenen dizisinin tarihi belli oldu! One Piece dizisinin çıkış tarihi duyuruldu!

Netflix tarafından bir süre önce duyurulan One Piece dizisinin çıkış tarihi belli oldu. One Piece hayranlarını sevindiren haber nihayet geldi. Peki, One Piece dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Türkiye’de ve dünyada milyonlarca aboneye sahip Netflix başarılı yapımlara imza atamaya devam ediyor. Dünyanın en popüler dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, One Pice dizisini duyurmasının ardından yayınlanacağı tarih ise merakla bekleniyordu.

Anime tutkunlarının yakından takip ettiği One Piece dizisinin vizyona gireceği tarih açıklandı. Günümüzde anime dünyasının önemli yapımları arasında gösterilen One Piece, 1999 yılında vizyona girmişti. Her hafta yayınlanan 1 bölüm ile devamlılığını da sürdürüyor.

ONE PİECE DİZİSİNİN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!

Popüler Japon manga serisi olan One Piece serisinin uyarlaması olan One Piece dizisinin Netflix’te yayınlanacağı tarih belli oldu. Toplamda 1000 bölümü bulunan ve yıllardır popülerliğini sürdürmeyi başaran One Piece, 2023 yılı içinde sevenleriyle bu kez Netflix’te buluşacak.

Netflix’in resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre, 2023 yılı içinde dizinin yayınlanacağı aktarıldı. Dizinin afişini de paylaşan Netflix, yapımda ana karakterlerden biri olan ve aynı zamanda lastik adam lakabını taşıyan Monkey D. Luffy’nin arkadan çekilmiş şapkalı bir fotoğrafı yer alıyor.

ONE PİECE OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU!

Netflix'in merakla beklenen dizisinin tarihi belli oldu! One Piece dizisinin çıkış tarihi duyuruldu!

İlk defa Ocak 2020’de duyurusu yapılan One Piece dizisi heyecanla bekleniyordu. Aradan geçen 3 yılın ardından dizinin bu yıl içinde izleyiciyle buluşacağı açıklandı. Ancak henüz net bir tarih bulunmuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise dikkat çekti. Luffy karakterine Onaki Godoy hayat verecek. Mackenyu, Emily Rudd, Jacop Romero Gibson, Taz Skylar ise Zoro, Nami, Usopp ve Sanji karakterlerini canlandıracak.

ONE PİECE DİZİSİNİN KONUSU NE?

One Piece dizisi, şeytan meyvesini yemesinin ardından süper güçlere sahip olan Monkey D. Luffy, zamanla genişlettiği mürettebatı ile Hasır Şapkası Korsanlarını konu alıyor. Grand Line’a gitmeye çalışan ve büyük hazinenin peşine düşen tayfanın başından geçen olaylar ve düşmanlarıyla mücadeleleri konu ediniyor.

Netflix'in merakla beklenen dizisinin tarihi belli oldu! One Piece dizisinin çıkış tarihi duyuruldu! ile ilgili etiketler Netflix dizi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.