Netflix'in bu dizisi çok konuşulacak! İlk fragmanı yayınlandı!

Netflix'te yeni çıkan 'The Playlist' dizisinin fragmanı yayınlandı. Netflix'te çok konuşulacak ”The Playlist” dizisi Spotify’ın yükselişini konu alıyor.

Netflix'in yeni dizisi The Playlist'in konusu Spotify'ın bu zamana kadar gelişi ve yükseliş sürecini anlatıyor. Daniel Ek tarafından yönetilen bu gerçek hikayenin hiper-kurgusallaştırılmış anlatımında, bir grup tutkulu genç, müzik endüstrisinde ve dünyada devrim yapmak için imkansız gibi görünen bir görevde bir araya geliyor.

Dizide Daniel Ek rolünde Edvin Endre, Per Sundin rolünde Ulf Stenberg, Petra Hansson rolünde Gizem Erdoğan, Andreas Ehn rolünde Joel Lützow, Martin Lorentzon rolünde Christian Hillborg ve “Bobbie T” rolünde Janice Kamya Kavander yer alıyor. Ayrıca Valter Skarsgård, Amy Deasismont, Hanna Ardéhn, Ella Rappich, Agnes Kittelsen ve Sofia Karemyr da var.

Çok konuşulması beklenen The Playlist dizisinin fragmanını izlemek için TIKLAYINIZ.

Netflix'in bu dizisi çok konuşulacak! İlk fragmanı yayınlandı!

Playlist, genç İsveçli teknoloji girişimcisi Daniel Ek ve dünya çapında ücretsiz ve yasal akışlı müzik sunarak tüm bir endüstride devrim yaratan kilit ortakları etrafında toplanıyor. Sert inançların, amansız iradenin, erişimin ve büyük hayallerin, hepimizin müzik dinleme biçimimizi geliştirerek küçük oyuncuların statükoya meydan okumasına nasıl yardımcı olabileceğine dair bir hikaye.

Peki dizi ne zaman yayınlanacak?

Norveçli film yapımcısı Per-Olav Sørensen tarafından oluşturulan dizi, Sven Carlsson ve Jonas Leijonhufvud’un “The Spotify Play” adlı kitabına dayanmaktadır.

Netflix, bu sonbaharda 13 Ekim 2022’den itibaren Netflix’te yayınlanacak olan The Playlist serisini piyasaya sürecek.

 

Netflix'in bu dizisi çok konuşulacak! İlk fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler Netflix The Playlist
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.