Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır?

Netflix üyelik iptal işlemleri nasıl yapılır vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yapılan ücret zamlarının ardından birçok kullanıcı Netflix üyelik iptal işlemini sorgular oldu. Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır haberimizde.

Yeni yılda gelen zamla kullanıcılar Netflix üyelik iptal etme işlemlerini araştırmaya başladı. 2021 yılı Netflix zamları şimdiye kadar Netflix kullanıcılarına yapılan en büyük zamlardan biri oldu. Çok konuşulan bu zam ardından Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır araştırdık.

Yeni gelen zam ile Temel paket 26,99 TL, Standart paket, 40,99 TL, Özel paket ise 54,99 TL'ye yükselerek neredeyse yüzde 30 ila 50 arasında bir zam uygulandı. Geçtiğimiz kullanıcılarına daha az zam yapmış olan Netflix bu yıl ki zammı ile kullanıcılarını şaşırttı.

Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır?

 Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır?

Netflix üyelik iptal işlemi için Netflix hesabınızı açınız. Ardından Üyelik ve Ödeme işlemlerinin altında bulunmakta olan “Üyelik iptal” butonuna tıklayarak üyeliğinizi kolayca iptal edebilirsiniz. Üyelik iptali veya plan paket değişikliğini de bu sayfadan yapabilirsiniz.

Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Netflix Netflix üyelik iptal etme
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.