Netflix üyelik fiyatları ne kadar oldu? Netflix 2 kişilik fiyat, 4 kişilik fiyat kaç lira?

Netflix üyelik fiyatlarını güncelledi. Yeni yılda gelen zamla kullanıcılar Netflix üyeliklerinin ne kadar olduğunu araştırıyor. Bizde sizler için Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu, Netflix 2 kişilik fiyat, 4 kişilik fiyat kaç lira derledik.

Netflix üyelik fıyatları ne kadar sorusu gündem oldu. Vatandaşlar 2021 yılında Netflix 2 kişilik fiyat, 4 kişilik fiyat kaç lira oldu araştırmaya başladı. Yeni yıl için belirlenen zam oranları kullanıcıları üzdü.

Yaklaşık olarak yüzde 30 ila 50 arasında bir zam oranı ile kullanıcılar yeni fiyatlardan ödeme yapacak. Peki, Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu, Netflix 2 kişilik fiyat, 4 kişilik fiyat kaç lira detaylar haberimizde.

Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix 2 kişilik fiyat, 4 kişilik fiyat kaç lira?

Netflix üyelik ücretleri ne kadar? Netflix 2 kişilik fiyat, 4 kişilik fiyat kaç lira?

Online platformun internet sitesinde yer alan güncellenmiş bilgilere göre Netflix'in bugüne kadar 17,99 TL olan tek kullanıcılı Temel paket fiyatı, bundan sonra 26,99 TL olarak ücretlendirilecek. Bu pakette kullanıcılar, tek bir cihazdan giriş yaparak içerikleri yalnızca 480p kalitede izleyebilecekler. Bu pakete, artık kullanıcılar 9 TL daha fazla para ödemek durumunda kalacaklardır.

Kullanıcılar Standart olarak isimlendirilen ve aynı anda iki cihazdan giriş yapabilen pakete ise 40,99 TL'den sahip olabileceklerdir. Bugüne kadar 29.99 TL olan bu abonelik paketinde görüntü kalitesi 1080p’dir.

Netflix'in üçüncü ve en iyi olarak nitelendirilen paketi ise Özel paket olarak isimlendirilmektedir. Dört cihaza kadar destek vermekte olan bu paket, 4K çözünürlüğün yanı sıra HDR desteği de dizi ve filmleri kullanıcılara sunmaktadır. Kullanıcılar, daha önceki fiyatlandırma politikasına göre bu pakete, 41,99 TL ödeme yapmaktadırlar. Yeni fiyatlandırmalara göre bu paket 2021 yılında, 54,99 TL karşılığında kullanılabilecektir.

Netflix üyelik ücretleri ne kadar? Netflix 2 kişilik fiyat, 4 kişilik fiyat kaç lira?

Netflix üyelik fiyatları ne kadar oldu? Netflix 2 kişilik fiyat, 4 kişilik fiyat kaç lira? ile ilgili etiketler Netflix üyelik ücretleri güncel Netflix 2 kişilik fiyat Netflix 4 kişilik fiyat ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.