Netflix Türkiye üyelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu! İşte zamlardan sonraki aylık üyelik ücretleri

190'dan fazla ülkede 222 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan, online dizi, belgesel ve film izleme platformu Netflix, Türkiye'deki üyelik ücretine zam yaptı. 3 farklı üyelik türünün yer aldığı platformda böylece zam oranı yüzde 40 oldu. İşte Netflix Türkiye'nin aylık üyelik ücreti...

Online film, dizi ve belgesel izleme platformu Netflix Türkiye'den yapılan resmi açıklamaya göre, Türkiye'deki üyelik ücretlerine zam yapıldı.

İŞTE ZAMLI FİYATLAR

Zamların ardından, Temel plan ücreti: 26,99 liradan 37.99 liraya, standart plan ücreti: 40,99 liradan 57.99 liraya, özel plan ücreti: 54,99 liradan 77.99 liraya yükseldi.

Netflix Türkiye'den yapılan resmi açıklamada, "Günümüzde keyifli vakit geçirmek için her zamankinden daha fazla seçenek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle üyelerimize sunduğumuz deneyimi daha da geliştirmek için aralıksız çalışıyoruz. Ancak geniş bir yelpazede en kaliteli içerikleri sunmaya ve Kulüp, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Stranger Things gibi benzersiz yapımlara yatırım yapmaya devam edebilmek için Türkiye'deki ücretlerimizi güncellememiz gerekiyor. Her zaman olduğu gibi zengin içerik kütüphanemize eksiksiz erişim sağlayan üç üyelik seçeneği arasından bütçenize uygun bir plan seçebilirsiniz." ifadelere yer verildi.

Netflix Türkiye üyelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu! İşte zamlardan sonraki aylık üyelik ücretleri ile ilgili etiketler Netflix netflix türkiye Netflix üyelik Netflix ücret Temel Plan Ücreti Standart Plan Ücreti ️Özel Plan Ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.