Netflix Türk filmi Azizler yayınlandı! Azizler konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Netflix Orijinal Filmi etiketiyle duyurulan ve bütün haklası satılan Türk filmi Azizler şu saat itibariyle Netflix platformunda yayınlandı. Haluk Bilginer ve Engin Günaydın gibi dev isimlerin yer aldığı Azizler filminin konusu nedir?

Azizler filmi Netflix'te yayınlandı. Birbirinden değerli oyuncu kadrosuyla Netflix Orijinal Filmi adı altında duyurlan Azizler Türk filminin yönetmenliğini Bir Başkadır dizisini yöneten Berkun Oya yapıyor.

AZİZLER FİLMİ NETFLİX'E GELDİ Mİ?

Berkun Oya'nın senaristliğini üstlendiği, Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın yönetmenliğini yaptığı dram komedi filmi Azizler, bugün itibariyla Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı.

Netflix Türk filmi Azizler yayınlandı! Azizler konusu nedir? Oyuncuları kimler?

AZİZLER FİLMİ KONUSU NEDİR?

Aziz, hayatının zorlu bir döneminden geçen bir adamdır. Gençlik döneminde mesleği hakkında kurduğu hayallerden uzakta olan Aziz, sevmediği bir işe çalışır. Dört yıldır Burcu ile birlikte olan Aziz, artık ilişkisine bir son vermesi gerektiğini düşünür. Herkesten uzaklaşıp, yalnız kalmak isteyen Aziz'in karşısına bu sırada bir fırsat çıkar. Aziz'in yapması gereken tek bir şey vardır o da bir yalan söyleyip, bu yalanı sürdürmek. Ancak söylediği yalanın doğurduğu sonuçlar Aziz'in hayatının değişmesine neden olur.

AZİZLER FİLMİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Azizler filminde başrolleri Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, İrem Sak, Fatih Artman ve Öner Erkan gibi isimler paylaşıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Hülya Duyar, Gülçin Santırcıoğlu ve Okan Yalabık da bulunurken; Bergüzar Korel ve Halit Ergenç de konuk oyuncu olarak filme katılıyor.
 Netflix Türk filmi Azizler yayınlandı! Azizler konusu nedir? Oyuncuları kimler? - Resim : 2

Netflix Türk filmi Azizler yayınlandı! Azizler konusu nedir? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Netflix azizler konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.