Netflix, One Piece dizisinin çıkış tarihini açıkladı: Maceraya hazır olun!

En çok tercih edilen popüler dijital platformu Netflix, geçtiğimiz yıllarda duyurusunu yaptığı anime dizisi One Piece'in çıkış tarihini açıkladı. Peki ne zaman yayınlanacak? İşte diziye dair detaylar...

Kullanıcılarına keyifli anlar yaşatan Netflix, kütüphanesini geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanması beklenen One Piece'nin vizyona gireceği tarih açıklandı.
1999 yıllarında seyirciyle buluşan anime dizisi One Piece, popüler yapımların arasında yer alıyor. Her hafta yayınlanan 1 bölümüyle devamlılığını sürdüren anime dizisi One Piece, 1000 bölümü bulunmaktadır.

Netflix, One Piece dizisinin çıkış tarihini açıkladı: Maceraya hazır olun!

Netflix, resmi sitesinde kullanıcılarına One Piece dizisinin yayınlanacağı tarihi duyurdu. Bugün yapılan duyuru ile birliklte oyuncu kadrosu da kesinleşmiş durumda.

One Piece dizisi oyuncu kadrosu

-Iñaki Godoy – Luffy
-Mackenyu – Zoro
-Emily Rudd – Nami
-Jacob Romero Gibson – Usopp
-Taz Skylar – Sanji

One Piece dizisi konusu

One Piece, şeytan meyvesini yemesinin ardından doğaüstü güçler kazanan Monkey D. Luffy karakterini zamanla genişleyen mürettebatı ile Hasır Şapkası Korsanlarını konu alıyor. Büyük hazine hayalleri içerisinde Grand Line’a gitmeye çalışan tayfa, bu yolculukta karşılarına çıkan düşmanlarla mücadele ediyor.

Netflix, One Piece dizisinin çıkış tarihini açıkladı: Maceraya hazır olun! ile ilgili etiketler One Piece Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.